9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportToni vrea sa plece de la Fiorentina

Toni vrea sa plece de la Fiorentina

Internationalul italian Luca Toni, campion mondial cu nationala tarii sale, a marturisit ca intentioneaza sa paraseasca formatia Fiorentina, la care sunt legitimati si jucatorii români Bogdan Lobont si Adrian Mutu. Atacantul sustine ca principalul motiv pentru care nu mai vrea sa stea la Florenta este dorinta sa de a evolua in Liga Campionilor.


„Am 30 de ani, vin dupa un sezon foarte incarcat si trebuie sa spun ceea ce doresc sa fac. Vreau sa câstig ceva important cu o echipa de club. Mi-ar placea sa joc in Liga Campionilor, lucru care cu Fiorentina, probabil, nu va fi posibil in urmatorii ani“, a spus Toni, curtat cu insistenta de Internazionale Milano.


„Nu numai Inter ma doreste. Sunt multe echipe care vor sa ma aiba. Am primit oferte de la formatii care lupta pentru titlu sau care joaca in Liga Campionilor. As vrea ca Andrea Della Valle (presedintele clubului Fiorentina – n.r.) sa inteleaga ca sunt un jucator care a evoluat atâta timp in C si in B a ajuns la un nivel inalt destul de târziu“, a mai spus atacantul.


Fiorentina a fost penalizata cu 19 puncte in viitoarea editie a Seriei A, ca urmare a implicarii sale in scandalul meciurilor trucate, care a fost denumit de presa din Italia „Calciopoli“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS