14.5 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportPerchezitionati si trimisi acasa

Perchezitionati si trimisi acasa

Zece suporteri ai nationalei Croatiei, care aveau asupra lor fumigene, bâte si alte obiecte interzise, nu au fost lasati sa intre pe teritoriul Germaniei pentru a asista la meciurile de la Cupa Mondiala.


Fanii respectivi au fost obligati, la frontiera dintre Austria si Germania, sa coboare din trenul cu care se deplasau si au fost dusi la politie, iar apoi trimisi acasa.


„Acesta reprezinta un mesaj catre toti cei care intentioneaza sa mearga la Cupa Mondiala din Germania. Ei nu trebuie sa aiba asupra lor astfel de obiecte, deoarece cu siguranta vor fi trimisi inapoi“, a declarat un reprezentant al politiei croate, Marijan Benko.


Politia din Croatia a anuntat, recent, ca va trimite zece ofiteri pentru a-i ajuta pe politistii germani la supravegherea suporterilor croati.


Mii de fani ai selectionatei pregatite de Zlatko Kranjcar s-au deplasat cu trenul in Germania pentru a asista la cel mai tare meci de ieri, Brazilia – Croatia, din Grupa F, alti 1.600 de suporteri sosind la Berlin, la bordul a 17 avioane.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS