21.5 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportBursaspor trage de Frasineanu

Bursaspor trage de Frasineanu

Dupa ce a obtinut promovarea in prima liga din Turcia, gruparea Bursaspor a trecut la remanierea lotului. In echipa „crocodililor“ au evoluat timp de trei sezoane si doi jucatori români, Iulian Miu si Cornel Frasineanu, ajunsi acum la final de contract, insa doar unul dintre acestia mai poate continua aventura in Turcia. Presedintele lui Bursaspor, Levent Kizil, a precizat ca s-a renuntat la serviciile lui Miu, in timp ce Frasineanu va fi chemat la club pentru negocieri in vederea prelungirii contractului.


Fostul fundas al Stelei, care semnase pe 30 iunie 2003 un acord pe trei sezoane cu Bursa, are varianta revenirii in campionatul intern, insa a anuntat ca nu a luat inca o decizie in privinta viitorului sau. In ceea ce-l priveste pe Cornel Frasineanu, mijlocasul caracalean s-a intors acasa si nu este inca decis ce varianta va alege, el primind si o oferta verbala de a evolua la Universitatea, retrasa ulterior de finantatorul echipei oltene.


Bursaspor a retrogradat din prima liga turca in 2004, in turul acelui campionat fiind antrenata si de Gica Hagi, in afara celor doi români la echipa mai evoluând, timp de doua sezoane (2003-2005), si portarul pitestean Bogdan Vintila.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS