9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportUngureanu, lasat fara teren de antrenament

Ungureanu, lasat fara teren de antrenament

Pandurii Târgu Jiu si-a mutat cartierul general la Mogosoaia, unde pregateste jocul cu Sportul Studentesc de sâmbata. Nae Ungureanu a deplasat intregul lot, cu exceptia lui Vintilescu si Balaet, accidentati. „Vintilescu nu a facut deplasarea pentru ca mai resimte o durere si nu are rost sa-l fortam si sa-l pierdem pentru o perioada mai mare, iar Balaet este in continuare accidentat“, a declarat Ungureanu. Desi conducatorii clubului au aranjat cantonamentul de la Mogosoaia pentru a pregati in liniste jocul cu „studentii“, Nae Ungureanu a avut parte de o surpriza neplacuta la Bucuresti. Daca linistea i-a fost asigurata, sefii clubului gorjean au omis sa-i asigure tehnicianului si un teren de antrenament, astfel ca jocul-scoala programat ieri a fost amânat pentru astazi.


„Pandurii“ s-au pregatit pe un teren sintetic, subdimensionat, iar astazi juniorii Cazacu si Gogelescu trebuie sa plece la Craiova, unde este programat un joc in campionatul republican. „Nu ne putem efectua programul stabilit pentru ca la Mogosoaia este o competitie in desfasurare si nu avem unde sa facem jocul-scoala. Acum trebuie sa caut alt teren in Bucuresti. Dar cred ca il vom face mâine (astazi – n.r.), pentru ca vom avea un teren. Mai putin timp, dar va fi un joc mai scurt. Si acum avem unul artificial, dar de dimensiuni reduse, nu de joc. Voi face un antrenament acolo pentru ca nu avem alta optiune, deoarece a plouat de dimineata. Mi-am luat special toti jucatorii pentru a face doua echipe si a sustine un joc-scoala intre ei“, a precizat Ungureanu.


„Rosu“ nu semnase contractul de joc ieri la prânz, fiind inca in negocieri cu presedintele Marin Condescu. „Nu sunt probleme deocamdata. Suntem oameni, ne intelegem“, a spus Ungureanu, deranjat de curiozitatea ziaristilor. Deocamdata, Viorel Hizo nu si-a reziliat contractul cu Pandurii, Condescu asteptându-l la negocieri pe „Dulau“. „Eu il astept sa vedem care-i cea mai buna forma pentru el. Pentru mine nu conteaza, are banii la zi si contractul este facut in asa fel incât nu sunt la mâna lui. De trei zile nu s-a prezentat la serviciu si i se poate desface contractul de munca“, a afirmat boss-ul gruparii gorjene.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS