17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSilviu Lung - principal la Universitatea II

Silviu Lung – principal la Universitatea II

Dupa despartirea de Minerul Motru, Silviu Lung a acceptat ieri functiile de principal la Universitatea II si antrenor cu portarii la echipa mare a oltenilor.


Fostul capitan al echipei nationale, Silviu Lung (foto), va reveni la clubul care l-a consacrat in fotbalul mare, Universitatea. Ieri, finantatorul Adrian Mititelu a avut o intâlnire de aproape 25 de minute cu Silvica, apoi a confirmat zvonurile care s-au vehiculat prin Banie. „Silviu Lung va fi antrenor principal la Primavara si antrenor cu portarii la echipa mare, Universitatea. Aceste numiri vor fi insa incepând cu sezonul urmator, 2006/2007, nu acum. Cu alte cuvinte, Lung va intra in pâine dupa incheierea acestei editii de campionat. N-am hotarât acum soarta actualilor antrenori de la Primavara, mai vedem. Cert este doar asta, ca Silvica va fi principal“, a spus Adrian Mititelu.


Mititelu: „Am cumparat un loc pentru Primavara“


Dupa 18 etape, in seria C5, Universitatea II este pe un loc retrogradabil, 10, cu sanse minime de a scapa de retrogradare. De altfel, chiar si finantatorul Stiintei a recunoscut ieri asta: „Nu cred ca Primavara mai are sanse de a ramâne in Divizia C, motiv pentru care am intreprins demersuri pentru ca si in editia viitoare a ligii a treia, 2006/2007, sa avem echipa in campionat. De fapt, deja am rezolvat aceasta problema, respectiv cumpararea unui loc pentru Primavara. Am semnat fuziunea cu o echipa care nu mai poate rezista financiar in competitie“.


Silviu Lung a confirmat aceste numiri, tinând sa precizeze: „Nu puteam accepta revenirea la Universitatea acum, asa cum poate unii au inteles. Colegul si prietenul meu Gabi Boldici are o intelegere cu Universitatea pentru acest sezon, iar eu nu pot fi lipsit de fair-play. Voi reveni la Universitatea din vara, dupa incheierea contractului cu Boldici, asta am stabilit cu finantatorul clubului, domnul Adrian Mititelu. Nu pot acum sa vorbesc despre colectivul tehnic de la Primavara, deoarece nu s-a stabilit nimic“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS