Contact:

Adresa:
Str. Câmpia Islaz nr. 97A, Craiova
Telefon/Fax:
0251/413.100
0251/410.565
E-mail:
[email protected]

« Alte articole din categoria Sport

Doru Isac face cariera in lumea araba

Campion cu Al Sadd

Sport - Ion JIANU
(citeste alte articole de acelasi autor »)0 vizualizari
Marți, 04 Aprilie 2006 - 00:00
Versiunea pentru tiparire
Marimea textului:

Dupa ce in 2004 a iesit campion cu juniorii lui Al Hilal, in ultimele doua sezoane antrenorul craiovean a câstigat alte doua titluri in Qatar la nivelul echipelor Under 17, ultimul cu maximum de puncte. S-a incheiat campionatul editiei 2005/2006 al echipelor Under 17 in Qatar, Al Sadd câstigând, pentru a doua oara consecutiv, titlul national. Din vara anului 2004, antrenor al formatiei saudite este craioveanul Doru Isac. Pâna in urma cu câteva luni, celebrul antrenor Bora Milutinovici a pregatit prima formatie Al Sadd, iar câtiva juniori de la echipa lui Isac au fost promovati…

 

Articolele mai vechi de 30 de zile pot fi accesate de abonatii premium. Abonaţi-vă acum cu numai 2 euro / lună la ediţia online a Gazetei de Sud. Ca abonat premium, aveţi acces total la articole, anunţuri şi arhiva GDS. Mulţumim! Click aici pentru abonare »

 

 

Comentarii

Gazeta de Sud nu este responsabilă juridic pentru conținutul comentariilor. Mesajele care conțin amenințări și cele vulgare, xenofobe sau rasiste nu sunt permise.


    Sumarul ediţiei: