19.4 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăSportGata cu transferurile!

Gata cu transferurile!

In aceasta iarna, Pandurii Târgu Jiu a investit 50.000 de euro in transferuri, boss-ul divizionarei A gorjene declarând incheiata campania de achizitii.


Dupa campania de achizitii din vara, costisitoare si ineficienta, Pandurii si-a schimbat optica pentru retur, orientându-se spre jucatori ieftini si folositori. Achizitionarea bosniacului Vojislaj Vranjkovic a costat clubul gorjean 50.000 de euro, care au fost platiti sârbilor de la Obilic Belgrad, o suma rezonabila având in vedere ca fotbalistul are 23 de ani si a semnat un contract pe doi ani si jumatate. Pentru transferurile lui Ionut Dragomir, Adi Popescu si Marius Sava, Pandurii nu a platit nici un leu, primul fiind liber de contract, iar cel de-al doilea a fost rechemat de „Dulau“ de la „satelitul“ Minerul Motru, in timp ce Sava este imprumutat pâna in vara de la FC Arges. Dupa ce a incasat 75.000 de dolari pe Bobi Verdes, marea teapa a „pandurilor“ din vara, Gigi Netoiu a oferit un bonus gorjenilor, oferindu-le serviciile lui Sava, fotbalist care oricum nu mai intra in vederile antrenorului echipei FC Arges, Sorin Cirtu.


Achizitiile s-au integrat


Presedintele Marin Condescu considera ca echipa este completa si campania de transferuri incheiata. „Cu Vranjkovic, Sava si Dragomir, cred ca lucrurile sunt incheiate in privinta transferurilor. Si cu jucatorii veniti de la Minerul Motru, care s-au integrat neasteptat de bine, si cu lotul care exista deja avem tot ce ne trebuie. Avându-i pe Sava si Vranjkovic, care s-au integrat si ei in echipa, lotul este complet si pregatit sa atace cu mari sperante returul care se apropie“, a spus boss-ul gorjenilor. Conducatorii „pandurilor“, care insotesc echipa in Insula Afroditei, au spionat si partenerele de intrecere, Otelul Galati si FC Arges, Condescu tragând concluzia ca Pandurii, in comparatie cu celelalte formatii, este omogena si disciplinata. „Multi dintre cei care au fost in lot in tur acum au facut pentru prima data o pregatire comuna. Sa nu uitam ca patru-cinci jucatori i-am adus dupa patru etape. E clar ca pregatirea de vara a fost de fiecare facuta in alta parte, dar nu in acest colectiv. Profesorul Hizo a reusit acum cu multe scrâsneli din dinti din partea jucatorilor sa faca acea pregatire fizica mai dura la Rânca. Dar se vede aici, in Cipru, ca a fost benefica pentru ei“, a afirmat Condescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS