17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportStart pentru un vis

Start pentru un vis

In primul meci al returului, handbalistii gorjeni vor juca mâine, in deplasare, cu CS Leonardo Oradea.


Dupa ce a „iernat“ pe ultima treapta a podiumului Ligii Nationale, Energia Pandurii Târgu Jiu reia campionatul cu un nou obiectiv, calificarea in cupele europene.


Turul de exceptie reusit de echipa lui Liviu Andries i-a determinat pe membrii Consiliului de Administratie sa-si doreasca mai mult decât un loc la mijlocul clasamentului si au alocat 300.000 de euro pentru ca visul gorjenilor sa devina realitate. Fara nici o noutate in lot, Energia Pandurii Târgu Jiu doreste sa inceapa cu dreptul returul, pe terenul nou-promovatei CS Leonardo Oradea.


„Cel mai important meci din retur este cel cu Leonardo Oradea, in deplasare. Daca invingem, incepem cu acelasi moral cu care am inceput turul. Primul meci este intotdeauna cel mai important. Având un parcurs bun, automat implicarea baietilor, din punct de vedere moral, este alta. Victoria iti da alt moral si alta participare la jocuri“, a spus Liviu Andries.


Adversara de mâine a gorjenilor s-a intarit cu trei handbalisti de la HC Constanta, fiind eliminata destul de greu de Minaur Baia Mare din Cupa României.


Primele patru etape ale returului sunt foarte importante pentru Energia Pandurii, care si-a propus, la fel ca in tur, punctaj maxim, oltenii trebuind sa faca fata si programului concentrat in doar unsprezece zile. Prima intâlnire cu suporterii a handbalistilor din Târgu Jiu va avea loc pe 16 februarie, când primesc vizita echipei Dinamo Brasov, pe 19 februarie joaca la Timisoara, cu Izometal, iar pe 23 februarie in Sala Sporturilor cu „U“ Cluj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS