12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportRoddick si-a schimbat antrenorul

Roddick si-a schimbat antrenorul

Jucatorul american de tenis Andy Roddick, ocupantul locului al treilea in ierarhia ATP, s-a despartit joi de antrenorul sau, Dean Goldfine, pe care l-a inlocuit cu fratele mai mare al tenismanului, John Roddick. „Simteam ca am nevoie de o schimbare. A fost o decizie luata de comun acord“, a declarat americanul, cu o zi inaintea meciului din Cupa Davis dintre Statele Unite si România, din primul tur al Grupei Mondiale.


John Roddick va fi al patrulea antrenor al jucatorului de când acesta si-a inceput cariera profesionista, in anul 2000, dupa Tarik Benhabiles, Brad Gilbert si Dean Goldfine, cu al doilea dintre ei câstigând turneul de la US Open, in 2003. La sfârsitul anului 2004, dupa o serie de rezultate negative, l-a inlocuit pe Gilbert cu Goldfine.


Andy Roddick urma sa joace aseara târziu, in primul meci de simplu al confruntarii SUA – România, cu Andrei Pavel, partida urmata de duelul Victor Hanescu – James Blake.


Astazi, de la ora 23.00 (ora României), este programata disputa de la dublu, perechea Pavel / Hanescu urmând sa intâlneasca tandemul Bob Bryan / Mike Bryan, numarul 1 ATP. Insa nu ar fi exclus ca, in functie de rezultatele de aseara sau de forma aratata de jucatori, România sa se prezinte la dublu cu alta pereche, Razvan Sabau / Horia Tecau sau Victor Hanescu / Horia Tecau.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS