19.4 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024

Remiza echitabila

Pandurii – FC Caracal 2-2


• Au marcat: Perisic ’25, Amzucu ’37 / Apostol ’26, Luta ’39.


Pandurii: Pustinjakovic – Amzucu, Perisic, Scarlatache – Dragomir, Keca, Vranjkovic, Cristea – Stefan, Vintilescu, M. Sava. Au mai evoluat: Balaet, Bogoi, Vancea, Trofin, A. Popescu, Armel, D. Radoi, Cazacu, Mandea. Antrenor: V. Hizo.


FC Caracal: T. Lung – Militaru, Nauiu, Vodita – Tilihoi, Negrila, M. Daniel, Apostol, S. Popescu – Stancu, Luta. Au mai evoluat: P. Radu, G. Serban, C. Beldeanu, Fruntelata, Pasare, Ciobanu. Antrenor: N. Ungureanu.


• Au arbitrat: I. Pasarin – M. Popescu, P. Tutunaru.


Pandurii a deschis scorul in minutul 25, prin fundasul Perisic, care si-a trecut in cont prima reusita de când imbraca tricoul gruparii gorjene. Dragomir a centrat din corner, iar Perisic a reluat imparabil in vinclu. Doar câteva secunde a durat euforia gazdelor, Apostol reusind sa egaleze cu un sut din interiorul careului. Elevii lui Ungureanu puteau trece in avantaj, dar S. Popescu nu l-a pacalit cu un sut deviat pe Pustinjakovic. O combinatie Sava – Amzucu l-a pus pe ultimul fata in fata cu Lung si fundasul divizionarei A nu l-a iertat pe fostul sau coleg, inscriind la coltul lung pentru 2-1. Nici de aceasta data bucuria aparatorilor lui Hizo nu a fost de lunga durata, Luta aducând egalarea cu un sut din careul mic. FC Caracal a reclamat, pe buna dreptate, un penalti in finalul primei parti, dar centralul Ilarie Pasarin a inchis ochii la faultul lui Cristea asupra lui S. Popescu.


Debutul actului secund l-a evidentiat pe sârbul Vranjkovic, care a trimis doua „torpile“ spre poarta lui Lung, dar fostul „pandur“ a pastrat remiza prin parade de exceptie. Remiza a fost anticipata de antrenorul Viorel Hizo, care a pus pariu cu secundul Florin Motroc la inceputul jocului ca Pandurii nu câstiga cu FC Caracal.


Ungureanu si-a atins scopul


Dupa 0-4 cu FC Arges pe un teren inghetat, FC Caracal a remizat, 2-2, cu Pandurii, pe o suprafata de joc subdimensionata, acoperita cu zapada. Antrenorul divizionarei B, Nae Ungureanu, a speculat conditiile de joc, iar jucatorii sai s-au adaptat foarte bine.


„Am urmarit sa joc normal, ca la un meci in deplasare, sa ma inchid si sa jucam mai mult pe contraatac. Terenul ne-a avantajat, pentru ca ne-am aglomerat foarte bine si am creat probleme pe actiuni individuale de atac. Am avut câteva ocazii de gol si un penalti, dar asta este jocul. A fost un rezultat echitabil, putea sa câstige si o echipa, si cealalta, dar pe acest teren valoarea e egala“, a spus „Rosu“.


„Pandurii“ au zburat in Cipru


Echipa Pandurii a plecat in Cipru, unde sustine un turneu de jocuri amicale, printre gorjeni aflându-se si achizitiile de ultima ora Marius Sava si Vojislav Vranjkovic. Lotul gruparii gorjene cuprinde 24 de fotbalisti: Pustinjakovic, Balaet, Pândaru – Amzucu, Perisic, Scarlatache, Bogoi, Dragomir, Keca, Stefan, Cristea, Vranjkovic, M. Sava, Vancea, Trofin, A. Popescu, Armel, D. Radoi, Cazacu, Gogelescu, C. Popescu, Popete, Glisca si Vintilescu. Pandurii are perfectate cinci jocuri amicale, urmând sa intâlneasca, in ordine, Dinamo Tbilisi (Georgia), Sandefjord (Norvegia), ZTS Dubnica (Slovacia), Zalgirius Vilnius (Lituania) si Dinamo Kiev (Ucraina).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS