15.6 C
Craiova
duminică, 19 mai, 2024
Știri de ultima orăSportChivu, netransferabil

Chivu, netransferabil

Real Madrid, Juventus, Manchester, Barcelona sau Inter Milano au incercat sa-si asigure serviciile internationalului român.


Conducatorii clubului AS Roma au refuzat marti, in ultima zi de transferuri din Italia, o oferta de 12 milioane de euro pentru fundasul Cristian Chivu, venita din partea celor de la AC Milan. Presa din Peninsula a scris in urma cu doua saptamâni ca presedintele romanilor, Franco Sensi, l-a cotat pe capitanul nationalei la 20 de milioane de euro, iar impresarul jucatorului, Victor Becali, a negat atunci faptul ca ar exista o oferta de la Milan.


De asemenea, Becali a mai spus ca fotbalistul român este un jucator interesant si pentru Real Madrid, Juventus, Manchester, Barcelona sau Inter Milano, dar a precizat ca marile echipe fac transferurile importante vara, atunci când pregatesc campania pentru Liga Campionilor.


O noua sanctiune pentru giallo-rossi


Gruparea AS Roma a fost sanctionata cu disputarea unui meci cu portile inchise, pe teren neutru, ca urmare a incidentelor cu caracter rasist si antisemit care au avut loc in timpul intâlnirii cu Livorno, din etapa a 22-a din Serie A. Pentru aceleasi incidente, clubul roman a fost amendat cu 5.000 de euro, dar a primit si o penalizare financiara de 7.000 de euro, pentru faptul ca asupra suporterilor formatiei oaspete au fost aruncate petarde, torte, fumigene si sticle.


Sanctiunea dictata de Federatia Italiana de Fotbal survine la doua zile dupa partida AS Roma – Livorno (3-0), in timpul careia suporterii giallo-rossi-lor au afisat drapele naziste si banderole pe care era imprimata deviza soldatilor din armatele hitleriste „Gott mit uns“ (Dumnezeu cu noi) sau mesajul „Lazio – Livorno, aceleasi initiale, acelasi cuptor“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS