9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAtac la fotoliul de lider

Atac la fotoliul de lider

Etapa a noua a Divizie C programeaza astazi, de la ora 15.00, partide interesante in seria a cincea. Capul de afis este meciul dintre ocupantele primelor doua locuri in clasament, Armata Craiova (21 de puncte) si Minerul Mehedinti (18 puncte). Cele doua echipe au un golaveraj asemanator, ambele reusind sa inscrie cite 15 goluri, insa „militarii“ au primit decit trei goluri, fata de cele cinci incasate de oaspeti. O victorie la limita a mehedintenilor ar inversa insa situatia la virf in clasamentul seriei a V-a, lucru pe care, desigur, elevii antrenorului Mugurel Gusatu (foto) nu si-l doresc. Dupa ce s-au fript cu Alprom in ultima etapa sustinuta pe teren propriu, craiovenii si-au luat toate masurile de siguranta, promitind ca vor trata cu toata seriozitatea partida de astazi. „Va fi un meci greu, dar nu imposibil de cistigat. Trebuie sa-l abordam asa cum se cuvine, pentru ca adversarul vine la Craiova sa nu piarda. Am incredere in jucatorii mei, dar le-am spus sa nu cedeze nici un moment lupta. Sper sa nu se mai intimple ca la meciul cu Slatina, cind, pe un teren aproape impracticabil, am cedat usor cele trei puncte“, spunea ieri antrenorul Gusatu. Meciul va fi arbitrat de o brigada suta la suta bucuresteana, fiind alcatuita din Radu Petrescu la centru, Radu Ghinguleac si Vlad Cristea la linii. Observator este tot un bucurestean, Stefan Stana.


Misiune grea pentru Universitatea II


In conditiile unei victorii s-ar mentine distanta dintre Armata Craiova si principalele urmaritoare, Minerul Mehedinti, Building Vinju Mare si Alprom Slatina.


Echipa din Vinju Mare (17 puncte) evolueaza pe teren propriu cu Universitatea II Craiova si este greu de crezut ca alb-albastrii vor putea emite pretentii in fata unei formatii care si-a propus promovarea in acest sezon. Trupa lui George Bita nu a convins in ultima vreme, aflindu-se inaintea acestei etape pe locul 10 (7 puncte), care este retrogradabil. Alprom Slatina (16 puncte) evolueaza in deplasare in compania echipei Progresul Corabia, o formatie aparent lipsita de griji (locul 5, 14 puncte).


Dupa punctul obtinut etapa trecuta pe terenul celor de la Universitatea II, Scoala de Fotbal „Gica Popescu“ (locul 8, 11 puncte) are ocazia sa dea lovitura cu Arsenal Motru, penultima clasata (5 puncte) in seria a V-a. In aceeasi situatie se afla si Dunarea Calafat, echipa lui Valentin Ghita (locul 6, 13 puncte) parind sa aiba o misiune usoara in fata celor de la Severnav (locul 12, 6 puncte). Detinatoarea „lanternei rosii“, Agromec Simian (3 puncte), va face o vizita pe „Combinat“, insa favorita porneste echipa gazda, Chimia Petrom Craiova (locul 7, 11 puncte). Ultimul meci al seriei le pune fata in fata pe FC Olt Scornicesti si Oltul Slatina, doua echipe prinse in hora retrogradarii care vor lupta din rasputeri pentru punctele puse in joc.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS