11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Orgolii prostesti

Lipsa arbitrilor a facut ca jucatorii sa se ia la bataie


Ceea ce s-ar fi dorit un simplu joc de pregatire, in care cele doua combatante sa-si puna la punct relatiile de joc, amicalul Avintul Isalnita – Armata s-a transformat intr-un adevarat „razboi“. Neavind arbitri care sa conduca partida, jucatorii gazda s-au antrenat in dispute verbale cu cei de la Armata, care, mai tirziu, s-au transformat in violente.


Jocul dur practicat de fotbalisti divizionarei D a avut, din pacate, si urmari, „militarii“ iesind foarte sifonati din teren, un caz special fiind cel al juniorului Alin Chefnoiu, care s-a ales cu nasul mutat.


Transportat cu salvarea la spital, fosta speranta a lui FC Caracal a fost „reparat“ de medici, insa va fi nevoit sa stea departe de gazon timp de o saptamina. Finalul intilnirii a consemnat victoria gruparii din Valea Fetii, cu scorul de 3-1 (0-0), gratie reusitelor lui Turcila, Mirea si Teodosiu.


„Este inadmisibil ce s-a intimplat in timpul meciului. Daca stiam ca se va ajunge aici nu mai contactam acest joc. Au cautat numai scandal. Pacat, era doar un amical, un joc de verificare fara nici o miza“ a spus, mihnit de cele intimplate, Mugurel Gusatu, tehnicianul divizionarei C.


Pentru acest sfirsit de saptamina, Armata Craiova incearca sa mai sustina un meci amical, insa pina in acest moment nici una dintre provocarile facute celor de la Building Vinju Mare si FC Olt Scornicesti nu a primit un raspuns afirmativ.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS