26.7 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăSportBoc presedinte, Sandoi antrenor

Boc presedinte, Sandoi antrenor

Sandu Boc a acceptat oferta presedintelui Marin Condescu de a prelua functia de presedinte executiv la Pandurii Tirgu Jiu. Dupa citeva ore de negocieri, cei doi s-au inteles si asupra viitorului tehnician al divizionarei A. Emil Sandoi ramine pe banca tehnica a gorjenilor, iar astazi se va intilni cu Sandu Boc la Tirgu Jiu, pentru a rezolva problemele privind echipa.


Boc va fi nevoit sa renunte la functiile detinute la Liga Profesionista de Fotbal, deoarece sint incompatibile cu cea de presedinte de club. Marin Condescu va supraveghea activitatea clubului din postul de presedinte al Consiliului de Administratie. Boc declarase anterior ca va accepta functia de presedinte daca i se vor indeplini toate conditiile.


„I le-am indeplinit pe toate. Omul vrea sa stie daca exista resurse financiare, care sint competentele si nu vrea nici un fel de amestec la echipa. Eu nu ma voi amesteca si de aceea il las pe el si pe Sandoi ca miine (astazi – n.r.) la ora 12.00 sa stabileasca tot ce le trebuie, eu asigurindu-le doar resursele financiare“, a spus Marin Condescu dupa negocieile de ieri.


Boc nu a pus problema aducerii unui alt antrenor, avind incredere in continuare in Emil Sandoi.


Potrivit lui Marin Condescu, presedintele celor de la FC Caracal, Jean Nitulescu, a ramas in carti pentru a fi adus la Pandurii, dar in functia de director sportiv, si nu in cea de presedinte. „Daca Emil si cu Sandu ajung la aceasta concluzie, nu e nici un fel de problema“, a spus Condescu, referindu-se la cooptarea lui Nitulescu in staff-ul administrativ.


Sandoi ii va inainta astazi lui Boc lista cu jucatorii pe care-i doreste la echipa, tehnicianul avind credit sa faca echipa cum va dori. „De aceea se intilnesc, pentru ca Emil sa ii comunice lista sa de jucatori si presedintele sa vada daca ii poate aduce sau nu. Dar Sandoi va face echipa“, a lamurit lucrurile viitorul presedinte la CA.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS