12.8 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăSportMititelu loveste in Pandurii Tirgu Jiu

Mititelu loveste in Pandurii Tirgu Jiu

• Viitorul patron al Stiintei are o datorie de 14.000 de euro la clubul din Tirgu Jiu si de 6.000 de euro la gruparea Jiul Petrosani • Patronul clubului hunedorean, Alin Simota, l-a dat in judecata pe Mititelu, pentru a-si recupera banii


Cu gindul ca va deveni patronul Stiintei Craiova, Adrian Mititelu a inceput sa caute un loc in Divizia A, printre „tintele“ sale fiind si Pandurii Tirgu Jiu. Inainte ca gruparea gorjeana sa fie promovata, Mititelu a incercat sa negocieze cu presedintele Marin Condescu preluarea locului formatiei Pandurii in prima divizie. „Nu are rost sa purtam nici un fel de negocieri pina nu ajungem in Divizia A“, i-a transmis seful „pandurilor“ lui Mititelu. Acest refuz a fost sanctionat de Mititelu printr-o campanie dura de presa in propriul ziar la adresa echipei lui Sandoi.


„Strategia“ lui Mititelu


Viitorul patron al Stiintei Craiova, Adrian Mititelu, si-a construit un plan fantezist de a juca pe prima scena, incluzind si pe viitoarea divizionara A Pandurii Tirgu Jiu. Mititelu se bazeaza in primul rind pe victoria Stiintei Craiova in ultimul joc din campionat cu Otelul Galati si pe infringerea formatiei FC Brasov, pentru ca gruparea din Banie sa incheie sezonul in prima liga pe locul 15. Cum Apulum nu a primit licenta de prima divizie, FRF ar invita, dupa planurile lui Mititelu, pe Stiinta Craiova sa evolueze in „A“ in cazul in care una dintre promovate ar declara ca nu dispune de conditii. Aceasta ar fi Pandurii Tirgu Jiu, insa Mititelu nu a luat in calcul faptul ca echipa din Tirgu Jiu a primit deja licenta pentru prima divizie din partea Comisiei de Licentiere. Presedintele Marin Condescu i-a transmis lui Mititelu ca locul „pandurilor“ nu este negociabil, asigurindu-l totodata ca exista suficienti bani pentru a face o figura frumoasa in prima liga. Refuzul lui Condescu a fost taxat imediat in ziarul lui Mititelu, pornindu-se o campanie impotriva gruparii din Tirgu Jiu.


Problema resurselor financiare ale echipei Pandurii a fost lamurita ieri de catre Condescu si primarul municipiului Tirgu Jiu, Florin Circiumaru. In prezent, exista 40 de miliarde, bani siguri, 350.000 de euro din drepturile de televiziune si 10.000 de cereri de abonamente la pretul de 1.500.000 de lei bucata. Consiliul local a promis un sprijin financiar de zece miliarde de lei, se angajeaza sa intretina baza sportiva si sa faca amenajarile necesare care vor demara imediat dupa meciul de la Severin. „Mititelu n-are banii astia“, a tras concluzia Condescu, in timp ce Circiumaru spune ca „e o jignire la adresa orasului Tirgu Jiu si a suporterilor ceea ce se scrie acum in ziarul lui Mititelu“.


Mititelu are datorii de 14.000 de euro la Pandurii


Doua dintre formatiile participante la turneul de fotbal in sala organizat de ziarul lui Mititelu, Pandurii Tirgu Jiu si Jiul Petrosani, au de incasat de la viitorul patron al Stiintei Craiova 20.000 de euro. Participanta la cele doua editii de la Vilcea, respectiv Tirgu Jiu, echipa Pandurii are de primit 14.000 de euro, 4.000 de la prima editie a turneului si alti 10.000 de euro reprezentind premiul pentru locul intii cistigat de elevii lui Sandoi la cea de-a doua editie, in timp ce formatia din Valea Jiului trebuia sa primesca 6.000 de euro, 5.000 de euro pentru locului doi ocupat la turneul de la Tirgu Jiu si alti 1.000 de euro pentru premiul „cel mai bun portar“ cistigat de Catalin Multescu.


„Cum poate Mititelu sa tina o echipa in «A» cind, dupa cele doua editii ale Cupei ESO, nu si-a achitat datoriile?“, s-a intrebat presedintele „pandurilor“, Marin Condescu. Acesta a afirmat ca nu va face nici o actiune impotriva lui Mititelu pentru a-si recupera banii, asteptind terminarea campionatului.


Spre deosebire de Condescu, patronul Jiului Petrosani, Alin Simota, nu a mai avut rabdare si incearca sa-si obtina drepturile pe calea justitiei. Procesul este pe rol, prima infatisare fiind programata pe 26 iunie, actiunea in justitie a lui Simota fiind stramutata de la Petrosani la Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS