11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSabau si Ungur, invinsi la Roma

Sabau si Ungur, invinsi la Roma

Tenismenii români Razvan Sabau si Adrian Ungur au fost eliminati de la turneul challenger de la Roma, dotat cu premii in valoare totala de 21.250 de euro, chiar din primul tur al probei de simplu. Sabau, considerat al saselea favorit al competitiei, a fost intrecut, intr-o maniera categorica, cu scorul de 6-1, 6-1, de austriacul Oliver Marach. In schimb, Ungur a pierdut mai greu, dupa trei seturi, 7-6, 3-6, 1-6, intilnirea cu un alt austriac, Daniel Koellerer.


In proba de dublu a turneului din Cetatea Eterna, perechea româna Victor Ionita / Razvan Sabau a ramas in cursa, calificindu-se in sferturile de finala, dupa ce a invins, cu scorul de 4-6, 6-4, 6-4, cuplul Gergely Kisghyorghy (Ungaria) / Yuri Schukin (Rusia). Tandemul româno-danez format din Adrian Ungur / Kristian Pless nu a avut insa acelasi succes, pierzind cu 6-4, 6-2, in fata cuplului Manuel Jorquera (Italia) / Dimitry Tursunov (Rusia).


La turneul de tenis de la Estoril (Portugalia), dotat cu premii in valoare totala de 140.000 de euro, România a fost reprezentata doar in competitia feminina, una mult mai slaba valoric decit cea masculina, unde se lupta jucatori ca Juan Carlos Ferrero, Carlos Moya, Gaston Gaudio, Joachim Johansson, Tommy Robredo sau Nicolas Massu.


Pe tabloul principal al acestui turneu a fost prezenta Magda Mihalache, jucatoare de 23 de ani aflata in prezent pe locul 179 in clasamentul WTA. Aceasta nu a depasit insa primul tur, fiind invinsa dupa doua seturi, cu scorul de 6-3, 6-1, de americanca Jill Craybas. Mihalache s-a remarcat in acest an cistigind turneul ITF de la Civitavecchia (Italia) si fiind finalista la cel de la Roma.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS