19.4 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăSportDolha este amenintat de Njock

Dolha este amenintat de Njock

Jeremy Njock doreste sa se revanseze pentru ratarile din meciul cu Dinamo II, din optimile de finala ale Cupei Romaniei, si a anuntat ca vrea sa inscrie cel putin un gol miine, in poarta Rapidului. Camerunezul stie ca Emilian Dolha, goal-keeperul giulestenilor, este principalul favorit pentru a apara contra Armeniei, in jocul din preliminariile CM, si vrea sa-l faca pe acesta sa-si piarda locul in primul „unsprezece“ al reprezentativei Romaniei.

„Dolha e un portar bun, dar dupa meciul cu noi nu va mai fi titular in poarta echipei nationale. Eu sint hotarit sa marchez cel putin un gol“, a fost avertismentul adresat de Njock portarului rapidist, care are mari sanse de a fi titular contra Armeniei in absenta lui Lobont, accidentat.

Camerunezul afirma ca nu regreta faptul ca a ales Universitatea in dauna Rapidului in urma cu un an de zile si isi doreste sa repete performanta din returul sezonului trecut, cind a marcat un gol impotriva giulestenilor, in meciul disputat pe „Ion Oblemenco“, scor 3-1.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS