9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSpargeti traditia!

Spargeti traditia!

Daca meciul Armatura Zalau – Universitatea ar intra in atentia caselor de pariuri, book-makerii ar fi derutati in stabilirea cotelor de palmaresul confruntarilor dintre cele doua echipe. Chiar daca pornea ca favorita, tinind cont ca evolua intr-o divizie superioara, Universitatea a pierdut de doua ori in aceeasi faza a Cupei Romaniei, „saisprezecimi“, meciurile cu formatia zalauana, in 1988 si in 1995.

Ba mai mult, traditia ultimelor trei sezoane indica o alergie a echipei din Banie la „competitia KO“, de unde a fost eliminata chiar in prima faza de echipe din esalonul secund: Cimentul Fieni, Midia Navodari si Jiul Petrosani.

Arborind un optimism asemanator cu al tricolorilor inainte de jocul de la Praga, alb-albastrii se gindesc deja la fazele superioare ale Cupei Romaniei, ignorind istoria celor doua dispute cu Armatura. Pavel Badea va efectua probabil o singura schimbare fata de meciul de la Brasov, locul lui Plesan, suspendat, urmind sa fie luat de Borbely, care il va sustine in ofensiva pe Njock.

Gazdele se afla pe locul noua in seria a treia a Diviziei B, dupa ce au cistigat in ultima etapa meciul de pe teren propriu cu Oasul Negresti, scor 4-0. Desi se confrunta cu serioase probleme financiare, echipa-fanion a judetului Salaj spera intr-o surpriza astazi, gazdele afisind tantose cele doua victorii cu Universitatea, printre putinele performante obtinute de Armatura in istoria sa. Fostul dinamovist Leo Grozavu nu are prea multe nume cunoscute in lot, doar Cornaci, Gigi Gorga si Ignat luind contact cu prima divizie, acolo unde Armatura nu a fost prezenta vreodata in istoria sa de 58 de ani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS