9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFC Caracal a remizat la Alexandria

FC Caracal a remizat la Alexandria

Rulmentul – FC Caracal 0-0

• Stadion „Rulmentul“, spectatori 800.

Rulmentul: Andreescu – Gh. Mihai, Cusca, Ruster – Marian Stan, Vlad, M. Curt, Mitroi (’74, Pasca), Voicu (’61, Mihai Stan) – I. Cojocaru, V. Micu. Antrenor: Gabriel Lungu.

FC Caracal: Bornescu – Totoroata (’56, Ciobanu), Militaru, Ciuca, Stoica, Velcovici – Saceanu, Nauiu (’56, Dantes), G. Mihaita (’78, D. Mihai) – D. Orac, Al. Piturca. Antrenor: Silvian Cristescu.

• Au arbitrat: A. Comanescu – Fl. Stanescu, V. Marinescu.

Caracalenii au venit la Alexandria cu gindul de a recupera punctele pierdute in prima etapa, dupa egalul de acasa, 2-2, cu Inter Pitesti. Condusi de pe banca de Silvian Cristescu, oltenii au avut, per ansamblu, o evolutie buna, dar nu au reusit sa concretizeze nici una dintre numeroasele ocazii de gol create, obtinind doar o remiza alba.

Oficialii formatiei caracalene au acuzat maniera de arbitraj, care, in anumite momente, a favorizat gazdele, dar s-au declarat nemultumiti si de lejeritate cu care jucatorii au tratat fazele de finalizare. „Am avut multe ocazii de gol, dintre care patru sau cinci din postura de singur cu portarul, dar nu am reusit sa marcam. Campionul ratarilor a fost Saceanu, dar si Piturca si Orac s-au aflat de doua-trei ori in situatii bune de a inscrie, pe care le-au irosit“, a precizat managerul general al lui FC Caracal, Jean Nitulescu.

In schimb, gazdele si-au vazut de joc, au plecat pe contraatac atunci cind au avut ocazia si puteau chiar cistiga meciul, daca nu iroseau, in minutul 60, un penalti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS