11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportIsac ar fi declinat oferta Stiintei

Isac ar fi declinat oferta Stiintei

Sedinte peste sedinte la Universitatea Craiova. Este normal pentru un nou inceput de drum, cind se pune la cale strategia noului sezon, se face programul pregatirilor sau sint discutii in privinta jucatorilor doriti in lot sau pusi pe lista de transfer. Problema ramine insa ca aceste intilniri lungi si dese sa fie benefice, nu sa aiba loc doar asa, de dragul de a se intilni.

Ieri s-a desfasurat o asemenea intrunire (cica la club, apropo, de cind s-a mutat sediul clubului, Universitatea la New York?), la care au luat parte presedintele, „vicele“, Pavel Badea, si directorul sportiv, Ion Geolgau. Acesta din urma a purtat discutii privind viitorul sau la Universitatea, cunoscut fiind ca are o oferta de a antrena in Islanda. Ce s-a hotarit? „Abia luni voi putea da un raspuns definitiv. Am avut o convorbire cu islandezii, miercuri seara, in urma careia i-am anuntat ca voi raspunde in vreun fel ofertei lor abia luni“, a spus fostul vicepresedinte. Geolgau, la discutia cu presedintele Mititelu, si-a expus si una dintre dorintele sale: „sa fiu antrenor secund, ma prinde mai bine un loc in stafful tehnic decit administrativ“, iar un raspuns afirmativ ar putea primi abia luni. De ce atunci? Pentru ca se asteapta inca sosirea in Romania a lui Doru Isac, care inca nu a revenit din Arabia Saudita.

Isac ar fi trebuit sa vina in Romania la inceputul acestei saptamini, dar nu a mai aparut. In aceste conditii, sint sanse mici ca Isac sa mai dea curs solicitarii de a fi secund al formatiei craiovene, chiar daca oficialii olteni mai spera, declarind ieri: „Are unele probleme de rezolvat in Arabia Saudita si mai intirzie. Nu va fi prezent pe 12 ianuarie la reunirea lotului“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS