10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportLucescu si-a criticat dur jucatorii

Lucescu si-a criticat dur jucatorii

Cotidianul turc Hurriyet a scris ca, dupa meciul cu Sparta Praga din Liga Campionilor, pierdut de Besikats, cu 1-2, Mircea Lucescu a avut o discutie cu presedintele clubului din Istanbul, Serdar Bilgili, cu oficialii Husnu Gureli, Yildirim Demiroren, Kivanc Oktay si Emin Onal, precum si cu jucatorii, in sala de conferinte a hotelului unde erau cazati. Lucescu si-a asumat responsabilitatea pentru infringerea inregistrata, dar si-a criticat jucatorii pentru modul in care au evoluat. „Sparta Praga nu este diferita de o echipa de cartier. Nu pot accepta faptul ca Besiktas a facut spectacol in Anglia si si-a plecat capul in fata unei echipe ca Sparta Praga. Daca va fi cazul, voi lua masuri radicale pentru a ne rezolva problemele, dar nu vreau sa fac acest lucru“, a spus tehnicianul roman.

Lucescu a precizat ca, la inceputul sezonului, contrar dorintei conducerii clubului, nu a vrut noi achizitii, deoarece a avut incredere in jucatorii pe care ii avea deja in lot. „Stiu pe cine voi pedepsi pentru golurile primite si ocaziile ratate, insa prefer sa tac, pentru ca aici se afla si conducerea clubului. Inca am incredere in voi. Trebuie neaparat sa invingem in meciurile urmatoare. Pretul acestei infringeri poate fi platit fie prin sanctiuni, fie printr-o victorie. Depinde de voi ce alegeti“, le-a spus Mircea Lucescu fotbalistilor sai.

Citind un cotidian ceh, jurnalul turc Fanatik sustine ca cinci jucatori ai echipei Besiktas si-au lasat incaltamintea de joc in fata usii camerei antrenorului Mircea Lucescu, dupa meciul cu Sparta Praga, in semn de protest fata de faptul ca tehnicianul roman nu i-a folosit in aceasta partida. Cei cinci jucatori care nu au evoluat deloc in meciul de miercuri, desi s-au aflat in lotul deplasat la Praga, sint Ramazan Kursunlu, Okan Koc, Yasin Sulun, Umit Aydin si Ahmet Yildirim.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS