28.4 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăSportDaniel Mogosanu isi formeaza lotul

Daniel Mogosanu isi formeaza lotul

La sfirsitul turului, dupa 15 etape, Universitatea – tineret s-a situat pe locul 7, avind urmatoarea linie de clasament: 7 victorii, 3 egaluri, 5 infringeri, 22-16 golaveraj, 24 pct., 0 la „adevar“. Lider de toamna este Farul, cu 29 pct. (+8 la „adevar“). In cele 15 etape, echipa de tineret a avut doi antrenori principali: Dumitru Marcu – Aurel Beldeanu. Prin numirea lui Mitica Marcu antrenor principal la Jiul Petrosani, patronul Staicu a incredintat conducerea tehnica a tineretului lui Daniel Mogosanu, fost antrenor secund din etapa a cincea. Mergind pe mina lui Mogosanu, un tehnician tinar si ambitios, Staicu a lasat practic sa se inteleaga ca s-a saturat si el ca echipa de sperante a clubului sa fie condusa de niste antrenori plafonati, fara performante notabile.

In tur, evolutiile oltenilor au fost influentate, de la meci la meci, din cauza deselor schimbari ale formulei de joc. In ultima etapa, golaverajul le-a fost „sifonat“ serios de Dinamo, „ciinii rosii“ cistigind meciul din Stefan cel Mare cu categoricul scor de 6-0. Ieri-dimineata, Daniel Mogosanu a strigat catalogul, reluind pregatirile pentru retur. La „Constructorul“ au fost ieri prezenti urmatorii: Vulpescu – portar, Radulea, Nedelcu, Curteanu, C. Bica, Bucur, Palea, Cimpoieru, S. Ionescu, Vladut, Gae, Negoescu – jucatori de cimp. Pe linga acestia – in majoritate de la echipele de juniori ale antrenorilor Purcaru si Niculescu -, au mai fost ieri la primul antrenament si citiva juniori din afara Centrului de copii si juniori. Mogosanu i-a avut ieri in pregatiri (o alergare prin Lunca, tineretul avind cartierul general la „Constructorul“) si pe cei cinci exilati de la echipa mare: Agachi, Dragomir, Ciocoi, Bratu, Nica.

In aceasta saptamina, echipa de tineret va avea programat un singur antrenament pe zi, urmind ca de saptamina viitoare sa fie stabilit un program de o alta intensitate. Conform celor declarate de antrenorul Mogosanu, lotul nu este inca definitivat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS