10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMirea a ramas acasa

Mirea a ramas acasa

• Lotul Universitatii se afla de ieri la Caciulata • Elevii lui Sandoi vor sustine astazi, la Tirgu Jiu, un amical cu Pandurii • N. Banica, Miclea si Plesan au sustinut admiterea la facultate

Ieri-dimineata, inaintea plecarii spre Caciulata, o delegatie a Universitatii a depus o coroana de flori la mormintul „tunarului din Banie“, regretatul Ion Oblemenco, pastrind si un moment de reculegere, la comemorarea a sase ani de la decesul in Maroc (Agadir) al celui ce a fost de patru ori golgheterul Romaniei. Din partea Universitatii, au fost Mitica Marcu, antrenor principal, Petre Deselnicu, consilier, alaturi de Pavel Badea, Ovidiu Stinga, organizatorul de competitii si de purtatorul de cuvint. Astazi, de la ora 17.30, pe stadionul „Municipal“ din Tirgu Jiu, se va disputa amicalul dintre Pandurii si Universitatea.

Delegatia formatiei craiovene a ajuns ieri la Caciulata, cazindu-se la hotelul cu acelasi nume, dar fara Sava, Rada (convocati la loturile nationale), Plesan, Nicusor Banica si R. Miclea, ramasi in Craiova pentru admiterea la facultate. Ei s-au pregatit cu antrenorul portarilor, Vali David, iar astazi se vor deplasa la Tirgu Jiu pentru amicalul Universitatea – Pandurii. Dupa aceasta partida, cei trei vor insoti si ei echipa in statiunea Caciulata.

Fundasul Florin Mirea nu a facut deplasarea la munte, deoarece nu i-a venit „cartea verde“ din Rusia. El s-a aflat ieri la FRF pentru a transmite inca un fax catre Federatia de fotbal din Rusia si clubul Alania Vladikavkaz, clubul rusesc intirziind fara nici o explicatie trimiterea „cartii verzi“ catre Universitatea.

Conform unor zvonuri, s-ar parea ca Alania ar solicita acum pentru Mirea aproximativ 100.000 USD, motiv pentru care fostul fundas al Extensivului n-a facut deplasarea ieri pe Valea Oltului, plecind pe cont propriu in Bucuresti.

Mirea a spus ieri: „Si eu am auzit un zvon potrivit caruia conducatorii de la Alania ar mai solicita niste dolari pentru a-mi elibera «cartea verde». Considerati-l zvon deoarece eu am o adresa oficiala de la Alania, prin care conducatorii acestui club scriu negru pe alb ca nu au pretentii financiare pentru un eventual transfer al meu. Si e normal sa fie asa deoarece ei nu m-au platit in ultimele zece luni ale mele petrecute acolo. Nu stiu de ce intirzie acum eliberarea «cartii verzi». Nu-mi dau seama de ce. Am luat legatura si cu impresarul Arcadie Zaporojanu. Am trimis deja doua faxuri in Rusia si acum astept un raspuns oficial. Sper sa se rezolve cit mai repede problema mea.“ Oricum, Florin Mirea se va pregati cu echipa de tineret a Universitatii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS