9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportLutu ar putea fi convocat la Nationala

Lutu ar putea fi convocat la Nationala

Evolutiile bune pe care le-a avut in primele doua etape din campionat l-au adus pe mijlocasul Universitatii Craiova, Ionut Lutu, in atentia selectionerului Romaniei. Antrenorul secund al reprezentativei Romaniei, Iosif Rotariu, a spus ca jucatorii din campionatul intern, care vor fi convocati pentru meciul cu Bosnia (7 septembrie), vor fi anuntati duminica, dupa incheierea etapei a treia. „Am stabilit o lista provizorie cu fotbalisti din campionatul intern pe care ii avem in vedere pentru meciul cu Bosnia. Acestia sint: Vintila, Dolha, Gheorghe Popescu, Radoi, Miu, Soava, Vlad Munteanu, Ovidiu Petre, Flavius Stoican, Bratu, Lutu si Rat“, a spus Rotariu.

Ne arbitreaza portughezii

Partida dintre primele reprezentative ale Romaniei si Bosniei-Hertegovina, din grupa a doua de calificare la Euro 2004, programata pe 7 septembrie, de la ora 21.15, pe stadionul „Kosevo“ din Sarajevo, va fi condusa de o brigada de arbitri din Portugalia, avindu-l la centru pe Cardoso Cortez Batista. Observator de joc a fost desemnat Barry Bright din Anglia, iar observator pentru arbitri va fi Bo Karlsson din Suedia.

Programul echipei nationale a Romaniei pentru aceasta intilnire este urmatorul: 2 septembrie, ora 12.00 – reunirea lotului („Casa Fotbalului“); ora 18.00 – antrenament (baza Saftica – deschis presei); 3 septembrie, ora 10.30 – antrenament (baza Saftica); ora 18.00 – antrenament (baza Saftica); 4 septembrie, ora 18.00 – antrenament (baza Saftica – deschis presei); 5 septembrie, ora 10.30 – antrenament (baza Saftica), ora 15.15 – decolarea spre Sarajevo (aeroportul Otopeni); 6 septembrie, ora 21.00 – antrenamentul oficial pe stadionul „Kosevo“ din Sarajevo; 7 septembrie, ora 21.15 – meciul cu Bosnia-Hertegovina.

Campania din Bosnia a costat 110.740 de dolari

Presedintele FRF, Mircea Sandu, a spus ca pregatirea campaniei din Bosnia a costat 110.740 de dolari. Mircea Sandu a mentionat ca in cadrul Comitetului de Urgenta s-a luat hotarirea ca medicii echipei nationale sa supervizeze activitatea medicilor de la cluburi pentru a se evita cazurile cind un jucator accidentat a evoluat la echipa de club si i s-a agravat starea de sanatate, devenind indisponibil pentru mai multa vreme si la echipa nationala. Oficialul FRF a dat exemplu cazul lui Dolha si a adaugat ca se vor lua masuri pecuniare impotriva cluburilor care nu se conformeaza recomandarii federatiei. Presedintele FRF a mai spus ca au aparut doua probleme legate de fotbalistii care evolueaza in strainatate. „Luni seara, la Amsterdam, va avea loc o ceremonie in cadrul careia Cristi Chivu va fi desemnat cel mai bun jucator din campionatul Olandei, premiu pe care i-l va inmina Gheorghe Hagi. Codrea are marti etapa de cupa, dar vom incerca sa ajungem la o intelegere cu clubul Genoa“, a afirmat Sandu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS