18.1 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăSportIonut Rada, la lotul de tineret

Ionut Rada, la lotul de tineret

Noul selectioner al nationalei de tineret a Romaniei, Ilie Dumitrescu, a anuntat lotul pentru partida cu reprezentativa similara a Bosniei-Hertegovina, din cadrul preliminariilor Campionatului European din anul 2004, care se va disputa pe 6 septembrie, la Zenica, pe stadionul „Bilino Polje“. Din lotul de 20 de jucatori face parte si fundasul Universitatii Craiova, Ionut Rada.

Pentru meciul cu Bosnia-Hertegovina, Dumitrescu a convocat urmatorii jucatori: Eduard Stancioiu (Sportul Studentesc), George Curca (Farul Constanta) – portari; Vasile Maftei, Razvan Rat (ambii Rapid Bucuresti), Constantin Secareanu, Valentin Negru, Florin Maxim (toti Sportul Studentesc), Ionut Rada (Universitatea Craiova), Alexandru Forminte (Ceahlaul Piatra Neamt), Eduard Bandi (Serif Tiraspol) – fundasi; Gabriel Tamas, Stefan Grigorie, Vlad Munteanu (toti Dinamo Bucuresti), Adrian Olah (FC National), Tiberiu Balan, Costin Lazar (ambii Sportul Studentesc) – mijlocasi; Daniel Oprita (Steaua Bucuresti), Ianis Zicu (Farul Constanta), Daniel Niculae (Rapid Bucuresti), Alexandru Baltoi (Farul Constanta) – atacanti.

Dumitrescu vizeaza calificarea

Ilie Dumitrescu a fost confirmat miercuri, de catre Comitetul de Urgenta al FRF, in functia de selectioner al reprezentativei de tineret, contractul sau fiind valabil pe doi ani si avind ca obiectiv calificarea la Campionatul European. „Sint foarte fericit si onorat ca am primit aceasta functie si vreau sa multumesc conducerii FRF si in special presedintelui Mircea Sandu si lui Anghel Iordanescu pentru increderea acordata. Tin sa va asigur ca voi face tot ce imi va sta in putinta pentru a aduce rezultate cit mai bune echipei de tineret si bineinteles o calificare pe care ne-o dorim cu totii. In plus, as vrea ca echipa de tineret sa fie o anticamera pentru nationala mare, asa cum a fost intotdeauna“, a spus Ilie Dumitrescu.

Noul selectioner al echipei de tineret, care ii va avea ca secunzi pe Gheorghe Mihali si Bogdan Tene, a adaugat ca isi doreste sa debuteze cu dreptul in aceasta functie, printr-o victorie in meciul cu Bosnia. „Va fi un joc destul de dificil, dar avem destule informatii despre adversari si speram sa invingem in Bosnia. Eu iubesc disciplina si le voi cere jucatorilor sa respecte indicatiile tactice pe care le vor primi“, a spus Ilie Dumitrescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS