10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Stiri diverse

Plecat la pescuit, un copil s-a inecat

Un copil de noua ani a murit luni inecat intr-un lac din Sadova. Bogdan Marius Iovan era din Craiova si se afla in vacanta la bunici. Fara sa le spuna bunicilor unde pleaca, el si prietenul lui, Daniel Nuta, de sapte ani, s-au dus sa prinda peste. Temperatura ridicata de afara l-a determinat pe Bogdan sa intre in apa, sa se racoreasca. In locul unde voia sa faca baie, apa era mare, iar copilul nu stia sa inoate. Desi prietenul lui a chemat in ajutor tiganii din apropiere, acestia au ajuns prea tirziu. Bogdan era elev in clasa a II-a, iar cadavrul lui a fost depus la morga din Sadova.

(I.P.)

S-a spinzurat din cauza saraciei

Tudor Tatian, de 56 de ani, a fost gasit spinzurat ieri, la locuinta sa din comuna Giubega. Barbatul se despartise de sotie si locuia singur, iar in ultima vreme fusese angajat cioban la diferite persoane din sat. Lucratorii postului de politie din comuna spun ca barbatul s-a sinucis din cauza saraciei. El a fost gasit de o vecina, iar corpul sau a fost depus la morga spitalului din Bailesti.

(I.P.)

Soferii, in atentia politiei

Lucratorii Politiei Rutiere Dolj continua monitorizarea soferilor indisciplinati. Peste 40 de taximetristi din Craiova au fost sanctionati luni pentru nerespectarea legislatiei rutiere, cum ar fi lipsa atestatului sau defectiuni tehnice la autoturismele conduse. De asemenea, trei persoane despre care existau informatii ca participa la raliuri neautorizate au fost chemate la Biroul Politiei Rutiere si au fost avertizate. Nici pietonii care traverseaza neregulamentar strada nu au scapat de agentii de circulatie, 20 de persoane fiind amendate pentru traversare neregulamentara.

(I.P.)

Accident de munca la FORSEV

Un salariat al societatii comerciale FORSEV SA Drobeta Turnu Severin a murit in urma cu doua zile, in urma unui tragic accident, petrecut in incinta unitatii. Deocamdata nu se cunosc cauzele accidentului, insa din primele verificari a reiesit ca duminica dupa-amiaza Patrutescu Eugen, de 35 de ani, de meserie lacatus mecanic, a intirziat la serviciu, aflindu-se si in stare de ebrietate. Barbatul a fost trimis acasa, dar a refuzat sa paraseasca unitatea. La scurt timp, a fost gasit mort. Cercetarile continua.

(F.L.)

Un minor a fost gasit dupa trei zile inecat

Marius S., de 15 ani, din comuna Salcia-Mehedinti, a plecat la scaldat pe 12 iulie, in jurul orei 14.00, impreuna cu verisorul sau de noua ani si nu s-a mai intors acasa. In urma cercetarilor efectuate, s-a stabilit ca minorul a fost luat de curentii de apa si s-a inecat. Cadavrul baiatului a fost gasit ieri pe raza localitatii Calafat. La fata locului s-au deplasat politistii din Salcia, care, impreuna cu membrii familiei decedatului, au identificat cadavrul.

(D.L.)

Agentii de circulatie din Olt nu iarta nimic

Politistii de la Serviciul de Politie Rutiera Olt au aplicat saptamina trecuta 1.114 sanctiuni, in valoare de 570 de milioane de lei. Au fost amendati 57 de pietoni, 21 de biciclisti, 18 carutasi etc. Au fost retinute, totodata, 64 de permise – dintre care 12 din cauza consumului de alcool, iar 16 pietoni si 15 soferi au fost sanctionati pentru neacordarea de prioritate. In acelasi interval, prin fata radarului au trecut 8.804 autoturisme, conducatorii a 395 dintre acestea fiind amendati pentru depasirea limitei de viteza.

(M.M.)

O batrina a disparut de acasa

Constantina Dinca, de 59 de ani, din Segarcea – Dolj , a disparut de la domiciliu. Ultima data a fost vazuta joi, 11 iulie, 2002. In momentul disparitiei ea purta o pereche de pantaloni de culoare inchisa si o bluza lunga alba. Este tunsa la zero si are probleme psihice. Cine poate da relatii este rugat sa sune la cea mai apropiata sectie de politie.

(N.E. )

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS