14.7 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMarius Niculae s-a recuperat complet

Marius Niculae s-a recuperat complet

Departamentul Medical al clubului Sporting Lisabona, grupare antrenata de Ladislau Bölöni, a confirmat ca atacantul roman Marius Niculae s-a recuperat complet in urma accidentarii suferite in luna decembrie si si-a dat acordul pentru ca internationalul roman sa isi reia antrenamentele pe 1 iulie, alaturi de coechipierii sai. „Sageata“ a fost supus unor teste de evaluare fizica, ale caror rezultate au permis Departamentului Medical sa ia aceasta decizie. Medicul Rodolfo Mura a precizat ca, pe parcursul perioadei de recuperare, Marius Niculae a dat dovada de profesionalism, iar capacitatea sa de sacrificiu a fost foarte mare.

Internationalul roman va efectua aceleasi exercitii fizice si tactice, ca si restul componentilor echipei, iar medicii clubului portughez vor urmari cu atentie toate miscarile lui, deoarece este foarte important sa se observe reactia acestuia la cerintele impuse. Medicii portughezi cred ca Marius Niculae este pregatit sa se antreneze alaturi de coechipieri, incepind din 1 iulie, deoarece a reactionat in foarte bine la toate exigentele corpului medical, fara sa se plinga de durere.

Pe de alta parte, antrenorul Ladislau Bölöni s-a intors joi la Lisabona, dupa ce si-a petrecut vacanta in Romania, Grecia si Franta. Bölöni a afirmat ca il intereseaza, in primul rind, situatia atacantului Joao Pinto, care risca sa fie suspendat din toate competitiile de catre FIFA. De asemenea, tehnicianul roman a spus ca doreste sa afle detalii despre starea de recuperare a jucatorilor Marius Niculae si Sa Pinto.

Bölöni a negat interesul pentru jucatorii romani Cursaru si Mihalcea, multumindu-se sa declare despre acesta din urma ca a fost atacant al echipei Dinamo Bucuresti si este prieten cu Marius Niculae. In schimb, Ladislau Bölöni si-a exprimat interesul fata de jucatorul echipei Maritimo Funchal, Danny, pe care clubul Sporting intentioneaza sa-l achizitioneze. „Este un jucator cu multe calitati si stiu ca este foarte talentat, la fel ca si alti tineri jucatori portughezi“, a spus tehnicianul roman.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS