9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBoldici a plecat de la Victoria Plenita

Boldici a plecat de la Victoria Plenita

Desi initial a fost vorba doar de un zvon, informatia s-a dovedit a fi reala: antrenorul Cristea Boldici (Victoria Plenita) a renuntat la pregatirea divizionarei D, echipa „patronata“ de fratii Gagiu. Ghilimelele sint obligatorii deoarece toate problemele pornesc de la managementul neinspirat si sustinerea financiara precara a formatiei.

Antrenorul Boldici a refuzat ieri sa ofere detalii, dar a rabufnit: „Nu mai rezist, acesta-i adevarul! Cu doar sase-sapte jucatori nu pot face echipa conform pretentiilor si obiectivelor. Nu doresc sa ofer si alte detalii, asta e. Am fost adus in situatia de a renunta. Viata merge inainte“.

Pentru ca oamenii sa inteleaga cit de cit cum procedeaza fratii Gagiu, amintim doua episoade. Catalin Gagiu a declarat, in exclusivitate pentru GdS, ca i-a fost ceruta, ca mita, o suma de bani de catre fostul vicepresedinte al AJF, Marin Nitu (si i-a achitat o parte din ea), apoi a negat oficial ca ar fi spus asa ceva. Altfel, Catalin Gagiu a solicitat in 21 februarie 2001 un spatiu publicitar pentru firma sa, LEOCAT IMPEX SRL, anuntul a aparut, dar de atunci – ieri s-a implinit un an! – a ramas cu un rest de plata de doua milioane de lei la casieria cotidianului nostru. Comentariile sint de prisos.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS