10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMalaele si Verdes sint asteptati la Extensiv

Malaele si Verdes sint asteptati la Extensiv

Dupa ce simbata au reusit sa cistige partida sustinuta la Medias, in confruntarea cu Gaz Metan Medias, fotbalistii divizionarei B FC Extensiv s-au reunit ieri dupa-amiaza pentru primul antrenament din aceasta saptamina. Astazi, echipa secunda a gruparii din Parcul Romanescu, alcatuita din juniori si din jucatori mai putin utilizati in partidele oficiale, va sustine o partida de verificare in compania divizionarei C Minerul Motru. Partida va avea loc in orasul gorjean si va incepe la ora 17.00.

In aceasta saptamina se va lamuri si situatia jucatorilor Boby Verdes si Lucian Malaele, care au semnat contracte de joc cu gruparea craioveana, insa in ultima perioada s-au antrenat si au evoluat pentru alte formatii. Se pare ca ambii fotbalisti au fost convinsi sa se alature lotului condus de Sorin Cirtu in aceasta saptamina. Daca vor accepta sa joace pentru Extensiv, Verdes si Malaele vor incasa banii din contract dupa fiecare partida. Aceasta masura se va lua pentru ca ambii jucatori sa nu mai fie tentati sa paraseasca formatia din Romanesti. Comisia pentru Statute, Contracte si Regulamente a FRF a judecat ieri cazul Verdes, iar miine va da o hotarire.

Mijlocasul Dorin Radoi asteapta confirmarea oficiala a medicului care l-a consultat pentru a-si putea relua antrenamentele. Reamintim, Radoi are probleme vasculare si a efectuat citeva controale medicale, care i-au iesit bine de fiecare data. Totusi insa, pentru a evita alte complicatii, se pare ca Radoi va fi nevoit sa mearga lunar la Bucuresti pentru a fi consultat de un specialist.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS