17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalIoana, spre Eurovision Junior

Ioana, spre Eurovision Junior

Slătineanca Ioana Anuţa va participa sâmbătă la preselecţia naţională pentru concursul Eurovision Junior, care se va desfăşura în Ucraina. Ioana cere sprijinul tuturor oltenilor care pot să o voteze prin SMS.

Ioana Anuţa, o tânără solistă din Slatina care a câştigat premii la mai multe concursuri de interpretare muzicală din ţară, îşi joacă sâmbătă şansa de a reprezenta România la Eurovision Junior 2009 din Ucraina. Ea va intra în concursul de preselecţie a paisprezecea şi va interpreta piesa „Ai putea-n mâna ta“, care este compusă chiar de mica interpretă. Concursul va fi transmis pe postul public de televiziune începând cu ora 21.10, oricine putând să o voteze pe Ioana prin SMS. La preselecţia naţională pentru Eurovision Junior 2009 mai participă încă paisprezece copii, piesele lor fiind alese din 46 de CD-uri trimise la Televiziunea Română.
Ioana spune că, deocamdată, nu are emoţii, fiind obişnuită cu marile concursuri, însă, pe măsură ce ziua întrecerii se apropie, şi emoţiile cresc. „N-am emoţii, probabil sâmbătă voi avea mai multe, dar vreau să le transform în emoţii constructive, pentru că se poate întâmpla ca din cauza emoţiilor să pierzi, într-o clipă, tot ceea ce ai muncit un an întreg“, a spus ea.

„Slătinenii să mă voteze“

Ioana a dorit să facă apel către toţi slătinenii să o voteze prin SMS sâmbătă, pentru a-i creşte şansele de a merge în Ucraina, votul publicului contând în proporţie de 50%. „Să fie alături de mine, să aibă încredere că nu-i voi dezamăgi şi să mă voteze. Sper ca totul să fie bine“, a afirmat ea.
Până la ziua concursului, Ioana şi ceilalţi copii muncesc din greu la repetiţii pentru ca spectacolul să iasă fără greşeală. Tânăra interpretă spune că va uita momentan succesele obţinute la Festivalul de la Mamaia şi la „Cerbul Copiilor“ şi se va concentra pentru a reuşi la concursul pentru care s-a pregătit tot anul. „Am fost ieri la repetiţia de sunet, azi, la costume, şi mâine va fi o repetiţie generală. Sunt sigură că totul va merge şnur“, a asigurat Ioana.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII