22.5 C
Craiova
miercuri, 5 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalDolj447 de posturi vacante in invatamântul preuniversitar

447 de posturi vacante in invatamântul preuniversitar

Pentru invatamântul preuniversitar doljean, Ministerul Educatiei si Cercetarii a avizat ieri, dintr-un numar de 1.300 de pozitii (posturi vacante cu norme intregi sau cu fractiuni de norma), 447 de pozitii.


Potrivit reprezentantilor Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Dolj, din cele 447 de posturi, 346 sunt catedre complete, cu viabilitate mai mare de patru ani, 62 de catedre reprezinta restrângeri de activitate, cu viabilitate mai mica de patru ani, iar restul de norme vor fi repartizate sectiunii de pretransferari.


„Evaluarea pentru restrângerea cadrelor didactice se incheie vineri, 31 martie. Potrivit calendarului miscarii personalului didactic, pe 7 aprilie, la sediul ISJ Dolj, se vor afisa listele cu numele cadrelor didactice care intra in restrângere de activitate, incepând cu 1 septembrie 2006. Depunerea dosarelor profesorilor care intra in restrângere de activitate si pretransferari se va face in perioada 10-20 aprilie, pe baza unui grafic, iar pe 21 aprilie, tot la ISJ Dolj, se va afisa lista cu punctajele cadrelor didactice care solicita pretransferul sau restrângere de activitate“, a precizat Geanina Chirigiu, inspector scolar general adjunct al ISJ Dolj.


Aceasta a adaugat si faptul ca, in perioada 25-27 aprilie, se va face in sedinta publica repartizarea pe posturi a profesorilor inscrisi in competitia miscarii personalului didactic din acest an.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS