23.2 C
Craiova
joi, 6 iunie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul Sanatatii 2007

Horoscopul Sanatatii 2007

Sanatatea poate fi influentata de perioada in care v-ati nascut. Potrivit www.topsanatate.ro, previziunile astrale va pot ajuta sa luati din timp masuri pentru ca in 2007 sa aveti o sanatate de fier.


Berbec (21 martie – 20 aprilie) – Aveti grija la accidentele de schi


Posibilitatea de a deveni un pacient al celui mai apropiat spital este destul de mica. Nu va trebui sa faceti vizite medicale prea des pentru ca va veti descurca de unul singur in majoritatea cazurilor. Totusi, ar trebui sa fiti mai atenti in februarie. Daca va veti hotari sa incepeti practicarea unui nou sport, asteptati pâna in iunie. Atentie la schi, daca nu sunteti precaut riscati un accident.


Taur (21 aprilie – 21 mai) – Ideile trasnite v-ar putea ameninta sanatatea


In primavara v-ar putea cuprinde melancolia, daca nu veti face o cura de vitamine. Daca nu va incânta perspectiva unei raceli cronicizate, ar trebui sa faceti o excursie in sud, nu mai devreme de aprilie. Bucurati-va de soare si de mare. Tendinta de a face tot ce va trece prin cap va face viata mult mai animata, dar ati putea ajunge usor la extreme. Mai bine renuntati sa va puneti in practica ideile cele mai trasnite, ar putea fi daunatoare sanatatii.


Gemeni (22 mai – 21 iunie) – Toate afectiunile apar pe fond nervos


Toate afectiunile dumneavoastra sunt pe fond nervos. Daca va curge nasul sau va doare capul, tratati-va cu o comedie sau orice va relaxeaza sau binedispune. Daca aveti probleme mai serioase si nu gasiti cauza, apelati la cineva care va poate ajuta. Un fizioterapeut va va pune inapoi pe picioare cât ati bate din palme. O atitudine ceva mai nepasatoare este cel mai bun mod de a va apara.


Rac (22 iunie – 22 iulie) – Aveti foarte multa energie


Aveti tot mai multa energie pe masura ce o consumati. Aceasta lege ciudata ar trebui luata in serios de cei care nu prea se omoara dupa sport. Nu va petreceti serile acasa, e mai bine sa va folositi acest timp in mod activ. Nu trebuie neaparat sa mergeti la o sala de gimnastica. Puteti sa dansati, vizitati-va prietenii, mergeti la teatru, plimbati-va si, nu uitati, cel mai mare dusman este plictiseala.


Leu (23 iulie – 22 august) – Bolnav de munca


Toate problemele sunt legate de serviciu. Ar fi momentul sa cereti o marire de salariu, zile de concediu in plus sau imbunatatirea conditiilor de lucru. Daca nu aveti astfel de nemultumiri, problemele de sanatate au legatura doar cu oboseala. Poate ca petreceti prea mult timp si consumati prea multa energie la serviciu? Sau nu va organizati programul suficient de bine?


Fecioara (23 august – 21 septembrie) – Presupusele boli sunt un foc de paie


Sunteti foarte indulgent cu propria persoana. Nu va luati dupa diagnosticul pus de unul singur. Va veti face, ca de obicei, o mie de griji in ceea ce priveste sanatatea dumneavoastra si a celor apropiati, iar starea de nervozitate rezultata v-o va zdruncina si mai tare. Asa ca nu va gânditi ca sunteti bolnav si nici nu veti fi, dar daca simtiti ca totusi ceva nu este in ordine, cereti sfatul unui medic.


Balanta (22 septembrie – 22 octombrie) – Nu intindeti coarda


Sunteti inclinat sa va supraestimati limitele. Nu ar trebui sa va epuizati, crezând ca aveti destula rezistenta fizica pentru a face fata tuturor incercarilor. Nu va dati peste cap pentru a impresiona, altfel va veti rani serios. Nu va supraestimati nici rezistenta la frig si caldura. Nu aveti nevoie de raceli cronicizate cauzate de faptul ca va imbracati prea subtire iarna, nici de insolatii vara.


Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie) – Mergeti la dentist


Cel mai rau lucru care i se poate intâmpla unui Scorpion este o durere teribila de dinti. Ar trebui sa va ocupati de ei. A doua jumatate a fiecarei luni este buna pentru o vizita la dentist. Daca nu veti face acest lucru la timp, in a doua jumatate a anului veti ajunge probabil cu un abces pe scaunul stomatologic de care ati fugit atât.


Sagetator (22 noiembrie – 20 decembrie) – Secretul e plimbarea in aer liber


Anul acesta, Sagetatorii sunt inclinati spre frumusete. Va incântati cu muzica sau contemplând ceva cu adevarat frumos. Preferati un acvariu sau ghivece cu plante ca elemente decorative, cu greu ati putea gasi un poster la fel de elegant ca o creatie a naturii. Mergeti la tara mai des pentru a admira peisajul. Evitati caldura, mai ales intr-o zona cu alt tip de climat.


Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie) – Nu incercati sa doborâti recorduri


Nu va epuizati, chiar si dumneavoastra aveti nevoie de odihna din când in când. Poate fi si in pauze scurte, dar la intervale regulate. Dormiti cât aveti nevoie in fiecare zi. La vara va trebui sa fiti mai atent ca de obicei, mai ales daca faceti parte dintre cei care tin la aspectul lor fizic. Fiti precaut cu bronzul, iar daca tineti mortis sa aratati ca un african, puteti apela mai degraba la crema de pantofi!


Varsator (20 ianuarie – 18 februarie) – Nu va plângeti de mila


Veti fi cel mai capricios si mai ipohondru nativ al zodiacului. Nu spunem ca nu ati fi cu adevarat bolnav, dar va plângeti de mila ca si cum ati fi pe moarte. Nu exagerati sau veti avea in curând probleme serioase cu adevarat! Putin fitness e recomandat, pentru a va mentine forma fizica. Aveti grija de piele iarna. Folositi o crema protectoare, ridurile nu sunt atragatoare.


Pesti (19 februarie – 20 martie) – Atentie la cap


Feriti-va urechile de curent, nu va plimbati prin frig fara ceva pe cap, nu va supraexpuneti la soare, nu va obositi ochii. Toate problemele de sanatate care ameninta Pestii au legatura cu zona capului. Ar fi bine sa va tineti gândurile in ordine si pe dumneavoastra sub control. Cel mai mare dusman este nervozitatea. Daca v-o puteti tine in frâu, veti fi sanatos tun.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS