Horoscop

Autori


Berbec

Puteţi să începeţi o afacere nouă sau să vă gândiţi la investiţii pe termen lung. Dimineaţă sunteţi în formă şi plin de entuziasm, spre bucuria partenerului de viaţă, care îşi dorea de mult timp să vă vadă aşa. Relaţiile cu prietenii sunt excelente şi puteţi avea parte de multe momente plăcute împreună. Cei din jur vă apreciază munca, dar trebuie să mai aşteptaţi puţin până să vedeţi rezultate concrete.

Taur

S-ar putea să reîntâlniţi un prieten vechi, care vă propune să faceţi afaceri împreună. Merită să încercaţi, însă ar fi bine să nu renunţaţi la prudenţă. Dacă nu sunteţi atent, riscaţi să faceţi greşeli mari, pe care le veţi îndrepta cu foarte mare greutate. După-amiază, sunteţi invitat la o petrecere şi vă hotărâţi să mergeţi în ultima clipă. Vă sfătuim să fiţi cumpătat, mai ales la mâncare.

Gemeni

Sunteţi într-o formă deosebită, de care ar fi bine să profitaţi. Puteţi face sport sau vă puteţi canaliza energia spre activităţi care să-i ajute pe ceilalţi. Este o zi bună pentru afaceri şi călătorii, dar puteţi avea succes şi pe plan sentimental. Trebuie să fiţi foarte atent când vorbiţi cu cineva despre chestiuni importante pentru că există riscul să vă înţeleagă greşit. Asiguraţi-vă că interlocutorul a înţeles exact ceea ce aţi vrut să îi transmiteţi.

Rac

Intuiţia vă ajută să prindeţi o afacere care vă va îmbunătăţi simţitor situaţia financiară, iar acest lucru vă va impulsiona să munciţi mult mai mult decât o faceţi de obicei. Consultaţi-vă cu partenerul de viaţă pentru că împreună veţi reuşi să faceţi lucruri admirabile, care vor da rezultate foarte bune, într-un timp foarte scurt. Puneţi-vă imaginaţia la încercare pentru că veţi putea face lucruri care vor atrage admiraţia celor din jur.

Leu

Sunteţi hotărât să începeţi o viaţă nouă şi faceţi planuri în acest sens. Puteţi să intraţi în afaceri, pentru că aveţi şanse să începeţi să lucraţi pe cont propriu şi să aveţi câştiguri care vă vor mulţumi şi vor fi suficiente pentru cheltuielile pe care le aveţi. Vă sfătuim să dormiţi mai mult, ca să nu vă extenuaţi. În cazul în care nu vă simţiţi bine, ar fi indicat să faceţi câteva analize pentru a vă asigura că totul este în ordine.

Fecioară

După-amiază aflaţi că urmează să primiţi o sumă mare de bani, probabil o moştenire. Vă recomandăm să vă păstraţi capul pe umeri şi să vă abţineţi de la speculaţii. Nu este cazul să irosiţi banii pentru că veţi avea nevoie de ei în chestiuni importante. Trebuie să fiţi mai cumpătat cu lucrurile care necesită sume mari de bani şi să vă gândiţi serios să economisiţi pentru că riscaţi să rămâneți fără bani.

Balanţă


Traversaţi o perioadă favorabilă pe toate planurile, în care aveţi ocazia să rezolvaţi probleme importante. După ce vă rezolvaţi dificultăţile, ar fi foarte bine dacă aţi lua o pauză de la lucrurile solicitante şi v-aţi petrece mai mult timp cu familia. Nu este exclus să cumpăraţi o casă nouă sau să faceţi un schimb de locuinţe. Ar fi bine să plecaţi urechea la sfaturile unei persoane mai în vârstă din familie, care ar putea să vă dea anumite idei la care nici nu v-aţi fi gândit vreodată.

Scorpion

Pe plan financiar, începe să vă zâmbească norocul şi aveţi mari şanse să vă îmbunătăţiţi simţitor situaţia financiară. Puteţi câştiga o sumă frumoasă, dacă vă hotărâţi să colaboraţi într-o afacere. Nu trebuie să luaţi decizii pripite şi să vă gândiţi de mai multe ori înainte de a hotărî ceva important. Cei din jur au încredere în capacităţile dumneavoastră şi vă cer ajutorul în chestiuni delicate.

Săgetător

Dimineaţă reuşiţi să faceţi rost de banii necesari pentru a începe o afacere, iar acest lucru vă binedispune şi vă dă energia necesară pentru a face lucruri benefice. Ar fi bine să vă asociaţi cu un prieten, de preferinţă unul care se pricepe şi cu care aveţi idei similare. Din cauza preocupării dumneavoastră faţă de problemele materiale riscaţi să neglijaţi relaţiile sentimentale.

Capricorn

Vă gândiţi că aţi putea şi dumneavoastră să începeţi o mică afacere. Fiţi realist şi luaţi în serios eforturile care vă aşteaptă! Nu trebuie să aveţi aşteptări foarte mari de la nimeni pentu că riscaţi să nu aveţi rezultatele preconizate. Vă sfătuim să nu refuzaţi să mergeţi în vizită la rude pentru că acest lucru vă poate ajuta să vă relaxaţi şi să vă faceţi ordine în gânduri. Spre seară, primiţi o veste bună de la un prieten.

Vărsător

Aveţi un program foarte încărcat şi acest lucru vă suprasolicită. Dacă nu priviţi lucrurile cu optimism s-ar putea să nu aveţi energia necesară pentru a le duce la capăt. Sunteţi nevoit să faceţi o mulţime de drumuri şi să schimbaţi anumite planuri în ultimul moment. Urmează să plecaţi într-o călătorie importantă şi trebuie să vă înarmaţi cu multă răbdare şi să vă folosiţi de toată inteligenţa şi concentrarea de care dispuneţi pentru că veţi putea realiza lucruri măreţe.

Peşti

Este o zi foarte importantă pe plan sentimental. Fie vă îndrăgostiţi, fie relaţiile cu persoană iubită trec într-o nouă etapă. Oricum ar fi, trebuie să fiţi foarte atent la detalii pentru a putea construi o relaţie care să vă mulţumească. Vă sfătuim să vă păstraţi calmul şi să nu vă faceţi griji din cauza banilor. La nevoie, aveţi rude care sunt gata să vă ajute.  Nu lăsaţi să se adune prea multe probleme de serviciu.Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de luni, 22 decembrie 2014

Actualitate

» Parlamentarii PNL au sesizat Curtea Constituţională cu privire la legea bugetului de stat pe 2015
» Bănia şi-a premiat scriitorii
» Arbitrii doljeni au fost premiaţi
» Investiţii la Murgaşi
» Primele imagini filmate de dronă la locul prăbuşirii elicopterului SMURD au fost date publicităţii
» Craiova, 22 decembrie 1989
» Klaus Iohannis și-a numit cinci consilieri prezidențiali la Cotroceni
» MAE lansează „Ghidul de călătorie pentru Sărbătorile de iarnă – 2014”
» Prognoza meteo: Temperaturi de primăvară la Crăciun

Local

» Un bărbat a fost lovit de o maşină, pe strada Calea lui Traian din Râmnicu Vâlcea
» Mehedințiul, reprezentat la Viena
» Olt: Percheziţii la domiciliul unui bărbat bănuit de comercializare ilegală de tutun
» Olt: Proiectul pentru construcţia centurii oraşului Slatina a primit finanţare
» Olt: Aproximativ 200 de locuri de muncă disponibile în întreg judeţul

Dolj

» Bănia și-a premiat scriitorii
» Semafoarele „inteligente“ din Craiova, undă verde la haos
» Ce schimbări cer profesorii în noua Lege a Educației
» Factura la căldură s-a încins puțin
» Ziua victoriei Revoluţiei, marcată şi la Craiova
» Cerșetoria, meseria copilului lipsit de noroc
» Dr. Maria Moța: Avem bolnavi care din cauza condițiilor refuză internarea
» Solomon și Nicoleta Miulescu, la judecată pentru abuz în serviciu
» Un sfert dintre agricultorii din Brabova, fără subvenția de la APIA
» Cum pot fura unii comercianți statul chiar și cu casa de marcat
» În prag de Sărbători, sute de copii îşi plâng de dor părinţii
» Unitatea de Primiri Urgențe are constructor
» UPDATE Craiova: Un deţinut a evadat din Penitenciarul Pelendava
» Antonie Solomon, trimis în judecată pentru abuz în serviciu
» „Dorel“ i-a lăsat fără subvenția de la APIA
» Câinii Craiovei cred în Moș Crăciun
» Craiova: Seară de poezie şi muzică dedicată eroilor neamului
» Dolj: O parte din oamenii din Zănoaga nu au apă potabilă din cauza fântânilor inundate

Gorj

» Eroii-martiri din 1989 au fost comemorați la Târgu Jiu
» Un nou post de jandarmi montani în judeţul Gorj
» Gorj: O femeie a murit într-un accident rutier provocat de soţul său

Sport

» Incertitudinea planează asupra ACSVM Craiova
» Donose vrea sănătate și pe CSU în Liga Europa
» Trei titluri balcanice pentru sportivii de la Wu-Quan Li
» SCM a câștigat turneul de la Vâlcea
» Dacă înving Timba, au sărbători liniștite
» Fotbal – Andrei Dumitraș a semnat cu CS Universitatea Craiova
» Fotbal – Ciucă merge în Moldova să-l ajute pe Napoli să salveze Iaşiul
» Fotbal – Tottenham a acceptat să-l împrumute pe Chiricheş la AS Roma
» Fotbal – Burleanu, contrazis de Tocală în privința banilor solicitați de la MTS
» Tenis de masă – Elizabeta Samara, cea mai bună jucătoare română din 2014
» Fotbal – Moșul i-a vizitat și pe micuții de la CSS Craiova

Bani & Afaceri

» „Telecom“ – megaproiectul de 65 de milioane de euro al Băniei

Magazin

» A mâncat 363 de aripioare de pui în 30 de minute
» Horoscop
» Bancul zilei

Top