18.1 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinHoroscop cu un sărut

Horoscop cu un sărut

 Ziua de naştere spune multe despre un om, de la personalitate şi până la modul în care acesta sărută, relatează it.lifestyle.yahoo.com
 

Semnele zodiacale sunt mult mai utile decât am putea crede. Ele ne ajută să îi înţelegem pe oamenii din jurul nostru, să ştim ceva despre ei înainte de a-i cunoaşte, să le intuim unele trăsături de caracter. Dacă nativul zodiei respective ne mai şi place, cu atât mai bine. Potrivit it.lifestyle.yahoo.com, în astfel de cazuri, data naşterii ne poate spune de la început câte ceva despre alesul inimii, despre caracterul său şi chiar despre modul în care se va comporta în cel mai tandru şi intim moment: sărutul. Şi asta pentru că, din câte se pare, fiecăreia dintre cele 12 zodii îi corespunde un mod specific de a săruta.  
De exemplu, nativii din Berbec sunt lacomi şi plini de pasiune, iar atunci când sărută ştiu ce fac şi, mai ales, ce doresc, chiar dacă uneori au tendinţa să fie inconstanţi: săruturile lor sunt rapide, pasionale şi pline de dorinţă, pentru ca o clipă mai târziu să se răzgândească. Dominator cum este de obicei, Berbecului îi va plăcea să îşi domine partenerul şi atunci când sărută.
Ca o zodie de pământ care se respectă, Taurul este sigur pe el şi extrem de atent cu persoana aleasă. Săruturile Taurului sunt lungi şi foarte senzuale. Nativii din această zodie sărută la fel cum fac toate celelalte lucruri în viaţă: încet, pe îndelete. Cel puţin la început, după aceea nu se mai opresc. În general, sărutul unui Taur vine din inimă şi exprimă sentimentele acestuia faţă de persoana pe care o are alături.

Un pupic pentru fiecare

Gemenii nu se dezic nici măcar atunci când vine vorba de sărut. Zodia lor este una dintre cele mai imprevizibile şi surprinzătoare din tot horoscopul: la bine sau la rău, cert e că în compania acestor nativi nu sunt şanse să apară plictiseala. Săruturile Gemenilor sunt extrem de scurte şi „vorbăreţe“. Ei se vor opri des pentru a şopti partenerului mici replici amuzante la ureche sau pentru a chicoti.
Cum poate săruta un nativ din cea mai „mieroasă“ zodie posibilă? Exact aşa cum vă imaginaţi: Racii sunt recunoscuţi pentru săruturile lor deosebit de tandre şi senzuale. Sărutul unui Rac este plin de pasiune şi extrem de protector şi v-aţi dori să nu se oprească niciodată.
Dacă sunteţi îndrăgostit de un Leu, veţi fi îndrăgostit şi de săruturile acestuia, care sunt exact „după chipul şi asemănarea lui“: sălbatice, pasionale şi lipsite de inhibiţii. Durata lor variază, dar în general sunt foarte lungi, părând un adevărat spectacol, condimentat cu mici muşcături. Leului nu îi place să sărute de două ori la fel şi adoră să improvizeze şi să îşi surprindă partenerul.
Mult mai calmi sunt nativii din Fecioară. Săruturile acestora sunt extrem de fine şi subtile. În acelaşi timp însă, pot fi şi extrem de senzuale. Datorită spiritului lor de autoconservare extrem de dezvoltat, ei se lasă duşi de val doar dacă simt că persoana cu care sunt merită cu adevărat.

Zodii şi… zodii

În cazul în care v-aţi îndrăgostit de un nativ din Balanţă, puteţi sta liniştiți. Acesta s-a gândit deja la tot şi, probabil, a mâncat deja zeci de bomboane mentolate pentru a fi sigur că nu va fi trădat de propria respiraţie, Balanţele fiind cunoscute pentru vanitatea lor. În plus, Balanţa pune în scenă un întreg show atunci când sărută. Îi place să experimenteze şi caută să-şi uimească partenerul la acest capitol.
Scorpionii, cei mai pasionali amanţi ai zodiacului, nu pierd prea mult timp cu săruturile şi alte formalităţi şi merg direct la ce îi interesează cu adevărat, indiferent despre ce este vorba. Însă, atunci când sărută, sunt extrem de pasionali, iar sărutul lor este lipsit de inhibiţii şi plin de aluzii sexuale.
Săgetătorii sunt spontani şi „spumoşi“, plini de fantezie şi umor. Săruturile lor sunt spontane şi pline de surprize şi este greu să vă obişnuiţi cu stilul lor, deoarece ei nu sărută de două ori la fel. În plus, au şi obiceiul de a se opri din când în când pentru a face glume şi a-şi amuza partenerul.
În cazul în care aveţi norocul să vă amorezaţi de un Capricorn, vă puteţi considera cu adevărat norocoşi! Braţele lor sunt un refugiu sigur şi primitor, o pauză de la stresul cotidian, de la probleme şi oboseală. Un sărut din partea lor vă va face să vă simţiţi pur şi simplu „acasă“.  
Semn de apă în adevăratul sens al cuvântului, Vărsătorii sunt haotici şi impulsivi şi în momentele de afecţiunie, în care sunt incoerenți, dezordonați, fanteziști, confuzi- într-un cuvânt, adorabili.
Mai mult ca sigur, Făt- Frumos s-a născut în Peşti, cel puţin dacă ne luăm după părerea astrologilor. Pentru Pești, sărutul este o adevărată artă, care trebuie tratată cu atenţie şi fiţi sigur că rezultatul nu vă va dezamăgi. Săruturile Peştilor sunt romantice şi foarte senzuale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS