19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Scurte ştiri

The Rolling Stones se vor retrage
Legendara trupă rock The Rolling Stones va efectua, în 2011 şi 2012, ultimul turneu mondial al carierei începute acum aproape 50 de ani, care va include concerte organizate pe stadioane, anunţă presa britanică.
Mick Jagger şi colegii săi, ale căror vârste vor însuma 268 de ani la startul turneului, au convenit că a sosit timpul să se pensioneze, însă nu oricum, ci după o serie de concerte memorabile ca durată şi număr de spectatori.
The Rolling Stones, una dintre cele mai populare şi influente trupe din istoria muzicii, a fost fondată în 1962, în Marea Britanie. A vândut peste 200 de milioane de discuri şi a susţinut mii de concerte în toată lumea, printre care şi unul în România, în 2007, pe fostul stadion Naţional, în faţa a peste 50.000 de spectatori.
NewsIn

Rihanna va debuta ca actriţă în 2012
Cântăreaţa Rihanna îşi va face debutul ca actriţă peste doi ani, în filmul de acţiune „Battleship“, al cărui scenariu va urmări o nouă luptă a pământenilor pentru supravieţuire, în urma unei invazii extraterestre, anunţă presa internaţională. Producătorii nu au dezvăluit, deocamdată, ce rol i se va încredinţa cântăreţei de 22 de ani.
Cert este doar faptul că filmul va fi regizat de americanul Peter Berg şi că scenariştii plănuiesc ca invadarea Pământului să se facă pe apă, printr-o flotă aparent imbatabilă. „Battleship“ va avea premiera la 18 mai 2012.
NewsIn

Willmark, la primul său rol
Willmark va juca din această toamnă în telenovela „Iubire şi onoare“ primul său rol, un agent columbian sub acoperire. Pentru cunoscutul coregraf, actoria este o mare provocare, pe care este convins că o va duce la bun sfârşit: „Sunt foarte bucuros, pentru mine este un pas important în carieră. Am văzut şi entuziasmul producătorilor atunci când m-am prezentat la casting, unde am reprodus o scenă foarte grea cu Alexandru Papadopol. A fost totul atât de frumos, încât m-am ambiţionat: în acest proiect aş vrea să fiu cât mai aproape de personajul pe care-l interpretez“.
Mirela MARINESCU

Anya şi Jay Ko sunt difuzaţi în întreaga lume
Jay Ko erau, la începutul anului, numărul unu în România cu piesa „One“, iar în prezent, cei doi se bucură de acelaşi succes în toată Europa, piesa interpretată de ei având toate şansele să devină hit în întreaga lume.
Single-ul „One“ este pe locul întâi în Olanda în topul „Dance Smash“ şi a fost licenţiată în peste 19 ţări din Europa, dar şi în America, Asia şi Australia .
De asemenea, Jay Ko şi Anya sunt difuzaţi în Marea Britanie prin Ministry Of Sound, unde pregătesc şi un turneu de promovare.
Mirela MARINESCU

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU