14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlceaUPDATE Vâlcea: Accident între patru maşini. 12 oameni au fost răniţi, iar planul roşu a fost declanşat

UPDATE Vâlcea: Accident între patru maşini. 12 oameni au fost răniţi, iar planul roşu a fost declanşat

UPDATE: Potrivit ISU Vţlcea, au fost evaluate 12 persoane, din care trei au refuzat transportul la spital.  Nouă dintre acestea au transportate astfel: 6 la UPU Valcea (5 de catre ambulantele SAJ si una de catre SMURD Râmnicu Vâlcea), iar trei la UPU Sibiu ( una de catre SAJ si doua de catre ATPVM). Circulaţia s-a reluat pe ambele sensuri.

UPDATE: Din primele date, se pare că o autotilitară din Bucuresti, care circula pe sensul Vâlcea-Sibiu, ar fi pătruns pe contrasens şi ar fi acroşat o maşinăc u nouă locuri cu numere de Bulgaria, care se deplasa pe sens opus, o autoutilitară şi un autoturism. Se pare ca patru dintre victime sunt bulgari.

UPDATE: Numărul victimelor a ajuns la 12, potrivit pompierilor. Cu toţii primesc îngrijiri medicale. Patru dintre persoane sunt grav rănite.

UPDATE: Autorităţile au anunţat că există scurgeri de combustibil, iar o autospecială de stingere asigură masuri de apărare împotriva incendiilor până la înlăturarea combustibulului.

Un accident rutier a avut loc, în urmă cu scurt timp, pe DN 7, la Râul Vadului, la limita de judeţelor Vâlcea şi Sibiu. În accident au fost implicate o autoutilitara, un autoturism cu nouă locuri, dar şi alte două maşini. Pompierii vâlceni anunţă că 10 persoane au fost rănite. Trei dintre victime sunt rănite grav, iar alte şapte au leziuni uşoare. Toate au fost preluate pentru transportul la spital. Autorităţile au activat planul roşu de intervenţie. Traficul este blocat pe un sens şi se circulă alternativ. Nu sunt victime încarcerate, iar la faţa locului intervin mai multe echipaje.

 

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS