Starea celor doi bărbaţi răniţi în explozia de la Complexul Energetic Oltenia este gravă. Ambii necesită mai multe operaţiiUnul dintre bărbaţii răniţi în urma exploziei de la Complexul Energetic Oltenia a ajuns la Spitalul de Arşi cu arsuri de gradul II şi III pe 70% din suprafaţa corpului, starea sa fiind gravă, anunţă medicii, potrivit Mediafax. Cea de-a doua victimă a fost operată, însă va suferi și alte intervenţii, fiind grav rănită.

Bărbatul care a fost transportat cu un elicopter SMURD la Spitalul Floreasca din Bucureşti a fost supus primului tratament şi în continuare se află în stare gravă. Victima are arsuri pe 35-40% din suprafaţa corpului. “A intrat în sala de operaţie pentru primul tratament al zonelor arse. (…) Este un pacient foarte grav, care necesită un tratament de lungă durată. Va necesita mai multe operaţii”, a declarat, pentru Mediafax, Rodica Ciolacu, medic din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţă Floreasca din Bucureşti,

Celălalt bărbat rănit în urma exploziei a fost transportat la Spitalul de Arşi. Potrivit reprezentanţilor acestei unităţi spitaliceşti, victima are arsuri de gradul II pe 60% din suprafaţa corpului şi arsuri de gradul III pe 10%.

Şi starea acestuia este una foarte gravă, în prezent fiind internat la Secţia de Terapie Intensivă. Reprezentanţii Spitalului de Arşi au precizat că, în următoarele zile, este posibil ca pacientul să fie supus unor intervenţii chirurgicale. Vă reamintim că doi angajaţi ai Carierei Pinoasa, din cadrul Complexului Energetic Oltenia, au fost fost răniţi, sâmbătă, în urma exploziei unui panou electric, victimele, cu arsuri pe mâini şi faţă fiind transferate la spitale din Bucureşti.


Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Gorj, Miruna Prejbeanu, cei doi angajaţi ar fi suferit arsuri pe faţă şi mâini au fost transportate mai întâi la spitalul din Rovinari, ulterior fiind dispus transferul la Bucureşti.

 


Comenteaza acum

Alte stiri

17 decembrie 2018

Producţia CEO, diminuată cu 60.000 de tone de lignit

În condiţiile codului portocaliu de ninsori abundente de la nivelul judeţului Gorj, reţeaua electrică de transport a operatorului Distribuţie Oltenia a suferit unele defecţiuni în noaptea de 15 spre 16 decembrie, care au condus la oprirea ...

Sumarul ediției de miercuri, 19 decembrie 2018

Top