ISJ Gorj organizează manifestări stradale de Ziua Copilului

Autori


Inspectoratul Şcolar Judeţean(ISJ) Gorj scoate elevii în stradă de Ziua Internaţională a Copilului. În mai multe zone din municipiul Târgu Jiu, respectiv centrul oraşului, Parcul Central şi Parcul Coloanei, precum şi la alte instituţii sunt programate competiţii sportive, programe de muzică şi dansuri populare, spectacole de muzică folk, concursuri de atletism, biciclete, desene pe asfalt, jocuri distractive, trasee de orientare turistică. În cadrul manifestărilor care vor debuta la ora 09,00 Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Gorj şi Inspectoratul de Jandarmi Judeţean îşi vor prezenta autovehiculele din dotare.

Program complex


Vor mai fi rganizate vizite la diferite companii din judeţ şi din Târgu Jiu: „În data de 1 Iunie, în cadrul programului de activități proiectat de ISJ Gorj, se va desfășura în Parcul Coloana Infinitului Crosul copiilor – 400 de metri fete şi 600 de metri băieți, între orele 14-15. Fiecare unitate de învățământ preuniversitar din județul Gorj poate înscrie, conform Anexei 2 ONSS din Metodologia-cadru de organizare și desfășurare a concursurilor școlare, câte un băiat și câte o fată, la următoarele categorii de vârstă:10-12 ani, 13-15 ani. În vederea unei bune organizări vor fi completate machetele de pe siteul ISJ. Participanții vor avea asupra lor documentele de înscriere. De asemenea, până mari aveam înscrişi 400 de elevi pentru o vizită la Termocentrala de la Rovinari, 220 pentru Termocentrala de la Turceni şi 45 de copii pentru Artego, de la Târgu Jiu”, a precizat Georgeta Popescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Gorj.


Comenteaza acum

Alte stiri

17 iulie 2018

Un piroman terorizează locatarii unui bloc din Târgu Jiu

Un bărbat rămas deocamdată necunoscut a incendiat uşile mai multor apartamente dintr-un bloc din Târgu Jiu. Unul dintre proprietarii care a căzut victimă piromanului are şi dovezi în acest sens. Omul are o cameră de luat vederi la intrarea în

Sumarul ediției de vineri, 20 iulie 2018

Top