Gorj: Accident cu cinci victime la Răchiţi

accident rachiti foto
Maşinile au fost avariate în partea frontală (Foto: Claudiu Matei)

Cinci persoane au fost implicate duminică într-un accident rutier produs în localitatea gorjeană Răchiţi, comuna Runcu. Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj, un autoturism marca Hyundai, în care se aflau trei persoane, s-a ciocnit frontal cu un autovehicul Ford, condus de interpretul de muzică populară Neluţu Trandafir. În Ford se afla şi o femeie. Şoferii au avut nevoie de intervenţia unei echipe de descarcerare. Potrivit poliţiştilor, şoferul autoturismul Hyundai a pătruns pe contrasens în curbă şi a lovit frontal Fordul.

Neluțu Trandafir este imobilizat în scaune cu rotile în urma unui accident rutier petrecut în 1989. Atunci interpretul de muzică populară a intrat cu autocamionul pe care-l conducea într-un stâlp pentru a evita câţiva copii care i-au sărit în faţa maşinii.  Acum patru ani,el a mai fost victima unui accident rutier.
Comenteaza acum

Alte stiri

18 august 2017

Gorj: Accident cu un rănit, la Târgu Jiu

O persoană a fost rănită în urmă cu puţin timp, după ce a fost implicată într-un accident produs lângă Piaţa Centrală, din Târgu Jiu. Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj, două autoturisme s-au tamponat, din cauza neacordării de ...

Sumarul ediției de duminică, 20 august 2017

Top