9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjPrimele informaţii despre starea de sănătate a lui Nicolae Mischie

Primele informaţii despre starea de sănătate a lui Nicolae Mischie

Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean (CJ) Gorj Nicolae Mischie este internat la Spitalul Colentina din Capitală, după ce a suferit un accident vascular cerebral, acesta fiind în stare stabilă, sub tratament, a declarat pentru Mediafax managerul unităţii sanitare, Bogdan Andreescu.
„Pacientul este internat în Secţia Neurologie a Spitalului Clinic Colentina, în stare stabilă, sub tratament”, a spus Bogdan Andreescu.
Nicolae Mischie a fost adus la Spitalul Colentina joi, fiind preluat cu un elicopter SMURD, de la Spitalul Judeţean din Târgu-Jiu, după ce a suferit un accident vascular cerebral.
Potrivit unor surse medicale, Nicolae Mischie a fost internat miercuri noapte la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu-Jiu, iar joi, la solicitarea medicilor, a fost dus la spitalul din Capitală.

Nicolae Mischie, în vârstă de 70 de ani, a fost preşedinte al Consiliului Judeţean Gorj între anii 1996 şi 2004, perioadă în care a condus şi filiala judeţeană a PSD.
Mischie a fost încarcerat timp de un an şi două luni, fiind eliberat condiţionat în mai 2014. El avea o pedeapsă de patru ani de închisoare, fiind condamnat în martie 2013, de instanţa supremă, pentru luare de mită şi trafic de influenţă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS