9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDeținutul evadat de la Pelendava ar fi amenințat că își taie gâtul în apropierea unei școli din Italia. A fost suspectat de proxenetism

Deținutul evadat de la Pelendava ar fi amenințat că își taie gâtul în apropierea unei școli din Italia. A fost suspectat de proxenetism

George Marian Măciucă, deţinutul evadat ieri seară din Penitenciarul Pelendava ar fi fost protagonistul unui incident violent, în octombrie 2013, în Italia.

Presa din Italia a titrat atunci că, atunci când poliţiştii au încercat să-l aresteze pentru exploatarea prostituţiei, doljeanul s-a tăiat cu un cuţit.
Incidentul s-a petrecut la Cerignola (provincia Foggia), în apropierea unei școli.
Astfel, în toamna anului 2013, Gazeta Romaneasca scria că, în dimineaţa zilei de 24 octombrie 2013, o tânără de 27 de ani a sesizat faptul că a fost sechestrată şi obligată să se prostitueze de doi români.
Poliţiştii ajunşi la adresa indicată l-au identificat pe principalul suspect ca fiind George Marian Măciucă, care pe atunci avea 31 de ani. Când a fost prins la înghesuială, bărbatul a scos un cuțit și a început să strige că dacă se vor apropia își va tăia gâtul. De altfel, înainte să fie prins de poliţişti, românul şi-a provocat o rană la nivelul antebrațul stâng.
Doljeanul a fost acuzat de exploatare a prostituției, violență și ultraj. Poliţiştii doljeni nu au putut confirma dacă evadatul ar fi comis infracţiuni şi pe teritoriul Italiei.
După ce s-a întors în ţară, în aprilie 2018, acelaşi Măciucă a fost condamnat la trei ani de închisoare într-un dosar de furt calificat.

Mai multe detalii în Gazeta de Sud de mâine.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS