6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljI-a furat boxele manelistului Nicolae Guţă la o nuntă din Calafat în urmă cu doi ani, iar acum a fost reţinut

I-a furat boxele manelistului Nicolae Guţă la o nuntă din Calafat în urmă cu doi ani, iar acum a fost reţinut

Un tânăr de 20 de ani, din Calafat, a fost reţinut pentru 24 de ore, acesta fiind bănuit că ar fi sustras, în cursul anului 2016, două boxe audio profesionale, în valoare de aproximativ 2.400 de euro, care ar fi aparţinut manelistului Nicolae Guţă.

Ieri, 14 noiembrie, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Calafat, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Calafat, au efectuat două percheziţii domiciliare la locuinţele unor persoane din localitate, bănuite de săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Astfel, poliţiştii au stabilit faptul că un tânăr de 20 de ani, din Calafat, ar fi sustras, la data de 8 decembrie 2016, două boxe audio profesionale, în valoare de aproximativ 2.400 de euro, ce aparţineau unei persoane, care se afla la o nuntă în Calafat. Proprietarul boxelor ar fi Nicolae Guţă, care cânta la nunta respectivă. Bunurile au fost recuperate de poliţişti, acestea urmând a fi restituite persoanei vătămate.

În baza probatoriului administrat de poliţişti, tânărul de 20 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, acesta urmând a fi prezentat, în cursul acestei zile, instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS