19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljIncendiu în Piața Veche din centrul Craiovei

Incendiu în Piața Veche din centrul Craiovei

UPDATE 08:46: Potrivit reprezentanţilor IPJ Dolj, pentru izbucnirea incendiului sunt bănuite persoane fără adăpost, care obişnuiau să stea în acea zonă.

UPDATE 08:25: Potrivit pompierilor, cauza incendiului a fost o lumânare lăsată aprinsă. Din cauza flăcării lumânării au luat fost hârtii şi cartoane, apoi flăcările s-au extins.  Au ars acoperișul confecționat din lemn cu învelitoare din țiglă, pe o suprafață de aproximativ 300 de metri pătraţi, textile și carton. De asemnea, s-au degradat tavane pe o suprafață de aproximativ 300 de metri pătraţi, zugrăveala de pe pereți și aparate electronice, obiecte sanitare și mobilier.

Update: Incendiul a fost lichidat, urmează stabilirea cauzei.

Update: „S-a acționat cu patru autospeciale cu apă și spumă la incendiul de la Piața Veche, care a cuprins un spațiu cu funcțiuni mixte, de aproximativ 350 de metri pătrați. A ars acoperișul, iar focul s-a extins și la spațiile comerciale. După lichidarea focului se va stabili cauza probabilă”, au declarat reprezentanții ISU Dolj.

Update: Potrivit pompierilor, este vorba de un acoperiș, iar cinci standuri au fost afectate. Nu există victime. Pompierii lucrează pentru lichidarea incendiului.

Un incendiu a izbucnit, în această seară, în Piața Veche din centrul Craiovei. Din primele informații se pare că o hală a luat foc.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS