17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: "Tosca", spectacol de muzică şi lumină în Parcul "Romanescu"

Craiova: „Tosca”, spectacol de muzică şi lumină în Parcul „Romanescu”

„Tosca”, evenimentul muzical al Operei Române Craiova, organizat, în data de 6 iunie 2018, în Parcul Nicolae Romanescu, a atras atenția companiei energetice multinaționale Enel, care va sponzoiza acest spectacol.

„Suntem onorați de propunerea companiei Enel, iar Opera Română Craiova, prin acest eveniment de anvergură, face un pas înainte în viitor”, a declarat Antoniu Zamfir, managerul Operei Române Craiova și regizorul spectacolului.

„Tosca” prezentată în cadrul Zilelor Municipiului Craiova va fi o reprezentație concepută sub semnul spectaculosului. Trei scene vor fi amenajate în Parcul Nicolae Romanescu, cu un decor care încorporează Podul suspendat, dar care va conține și proiecții 3D/videomapping create special pentru eveniment.

Enel, susținător al experimentării întâlnirii între formele de artă tradițională și tehnologia de ultim moment, și-a îndreptat atenția spre „Tosca”, o inițiativă originală, cu un concept orientat către viitor.

Mai multe informații despre spectacol la www.operacraiova.ro sau www.facebook.com/operacraiova

Rezervările pot fi făcute la numărul de telefon 0351.442.471, la adresa de e-mail [email protected] sau pe pagina www.operacraiova.ro.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS