Dolj: Depistaţi la volan deşi nu aveau permis de conducere

(Foto: arhiva GdS)


Poliţişti din cadrul Formaţiunii Rutiere Bechet și ai Postului Ostroveni l-au depistat, ieri după amiază, pe C. Ionel, de 17 ani, din comuna Sadova, în timp ce acesta conducea pe strada Libertății din respectiva localitate, un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Azi noapte, în jurul orei 3.00, poliţişti din cadrul Secției 6 Craiova au oprit pentru control un autoturism care circula pe Bvd. Ştirbei Vodă, din municipiu, la volanul căruia se afla M. Junior, de 15 ani, din localitate.


În ambele cauze, s-au întocmit dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.


Comenteaza acum

Alte stiri

20 iulie 2018

Vâlcea: Reţinut pentru conducere fără permis

Polițiștii Secției 2 Rurală Milcoiu și cei din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, au reținut, ieri, pentru 24 de ore, un bărbat cercetat pentru conducere fără permis, faptă ...
20 iulie 2018

Vâlcea: Prinşi băuţi la volan

Polițiștii Secției 3 Rurală Sutești și Serviciului Rutier au depistat în trafic, șoferi fără permis și sub influența alcoolului, fiind înregistrate dosare penale. Polițiștii au depistat, aseară, în trafic, în comuna Șușani, un șofer de 37 de ...

Sumarul ediției de sâmbătă, 21 iulie 2018

Top