Craiova: Autor de furt reținut de poliţiştiPoliţişti din cadrul Secției 6 Craiova l-a identificat, ieri, pe C. Alin, de 27 de ani, din municipiu, ca fiind autorul infracţiunilor de furt din două autoturisme situate în parcarea situată pe str. Fermierului, comise în seara zilei de 11 martie. Autorul faptei a pătruns în interiorul autoturismelor profitând de faptul că au fost lăsate neasigurate şi a sustras o geantă din piele, un portofel din piele, ochelari de soare, acte de identitate, permis de conducere şi suma de circa 300 lei, prejudiciul total cauzat fiind estimat la 9000 lei.

În urma administrării probatoriului, C. Alin a fost reținut pe bază de ordonanță de reținere pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Dolj.


În cursul zilei de astăzi bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propuneri corespunzătoare.


Comenteaza acum

Alte stiri

26 septembrie 2018

Bancul zilei

Mama vine acasă într-o haină nouă de blană. – Când ţi-a cumpărat tăticul blană?, întreabă fiul. – Dacă m-aşi fi bazat pe taică-tu nu te-aş fi avut nici pe tine… *** – Dragul meu, mie-mi creşte burta, cred că sunt
26 septembrie 2018

Horoscop

Berbec Este foarte posibil să aveţi parte de o surpriză plăcută din partea unei persoane căreia i-aţi fost alături atunci când a avut mai mare nevoie. Aşadar, norocul pe care îl trăiți este, de fapt, rodul muncii depuse în ultima

Sumarul ediției de miercuri, 26 septembrie 2018

Top