Craiova: Autor de furt reținut de poliţiştiPoliţişti din cadrul Secției 6 Craiova l-a identificat, ieri, pe C. Alin, de 27 de ani, din municipiu, ca fiind autorul infracţiunilor de furt din două autoturisme situate în parcarea situată pe str. Fermierului, comise în seara zilei de 11 martie. Autorul faptei a pătruns în interiorul autoturismelor profitând de faptul că au fost lăsate neasigurate şi a sustras o geantă din piele, un portofel din piele, ochelari de soare, acte de identitate, permis de conducere şi suma de circa 300 lei, prejudiciul total cauzat fiind estimat la 9000 lei.

În urma administrării probatoriului, C. Alin a fost reținut pe bază de ordonanță de reținere pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Dolj.


În cursul zilei de astăzi bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propuneri corespunzătoare.


Comenteaza acum

Alte stiri

21 martie 2018

Reţinut pen tru multiple infracţiuni rutiere

Poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Drobeta Turnu Severin au reţinut un bărbat, de 31 de ani, ca urmare a săvârșirii mai multor infracțiuni la regimul rutier. Maşina cu care se deplasa acesta a fost oprită pentru control, ...
21 martie 2018

Bancul zilei

Un diavol intră într-un bar. Toată lumea fuge speriată, mai puţin unul. – Nu ţi-e frică, cum de ai tupeul să mă înfrunţi? întreabă diavolul. Tipul, fără pic de emoţie: – De ce mi-ar fi? Doar m-am însurat cu sora

Sumarul ediției de miercuri, 21 martie 2018

Top