14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Doi tineri, în arest la domiciliu pentru o tâlhărie comisă în noaptea de 16 spre 17 ianuarie

Dolj: Doi tineri, în arest la domiciliu pentru o tâlhărie comisă în noaptea de 16 spre 17 ianuarie

Doi tineri, de 18, respectiv 20 de ani, au fost reţinuţi şi ulterior arestaţi, pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie. Potrivit unui comunicat al IPJ Dolj, fapta a fost comisă în noaptea de 16 spre 17 ianuarie 2018, iar victimă a fost un bărbat din comuna Robăneşti (Dolj). Ambii tineri arestaţi sunt din comuna doljeană Pieleşti.
Materialul probator a fost analizat de procurorul ce supraveghează urmărirea penală, constatând că fapta întrunește elementele constitutive ale infracțiunii de tâlhărie , conform prevederilor Codul Penal.
În cauză s-a dispus continuarea urmăririi penale față de cei doi suspecți și punerea în mișcare a acțiunii penale împotriva acestora pentru săvârșirea infracțiunii menționate anterior.
În data de 17 ianuarie, împotriva celor doi inculpați a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind introduși în arestul I.P.J. Dolj, iar în cursul zilei de ieri, 18.01.2018, au fost prezentați Judecătoriei Craiova cu propunerea de arestare preventivă. Instanța de judecată a emis pe numele ambelor persoane mandate privind măsura preventivă a arestului la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS