9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljRazii pe şoselele din Dolj

Razii pe şoselele din Dolj

Polițiștii rutieri din cadrul Formațiunilor Rutiere ale Polițiilor Municipale și Orășenești din județul Dolj și cei din cadrul Serviciului Rutier au organizat, în acest sfârșit de săptămână,  o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii evenimentelor rutiere produse pe fondul conducerii pe drumurile publice a autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice.
De asemenea, polițiștii rutieri au urmărit și prevenirea evenimentelor rutiere produse pe fondul nerespectării regimului legal de viteză și a vitezei excesive.
Ca urmare a abaterilor constatate au fost aplicate 262 sancțiuni contravenționale de peste 75.000 de lei, dintre acestea 13 sancțiuni fiind aplicate unor șoferi care au fost depistați la volan sub influența băuturilor alcoolice.
Polițiștii rutieri au aplicat 31 sancțiuni pentru depășirea vitezei regulamentare pe anumite tronsoane de drum, totodată fiind reținute în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice 38 permise de conducere. Acțiunea s-a desfășurat pe principalele artere rutiere din municipiul Craiova, dar și pe drumurile naționale și europene din Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS