Dolj: Prinşi conducând fără permis

(Foto: tion.ro)
(Foto: tion.ro)


Polițiștii doljeni l-au depistat, aseară, în trafic pe J. Petrişor, de 20 de ani, din comuna Terpezița, Dolj, conducând un autoturism, pe DC 103 C din satul Terpezița, fără a poseda permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.

Aseară, în jurul orei 23.30, o echipă mobilă de siguranţă publică formată din polițiști din cadrul Secției 5 și jandarmi din cadrul G.J.Mb. Craiova în timp ce executa serviciul de patrulare, pe strada G. Enescu din municipiu, au oprit pentru control un autoturism condus de R.MIHAI, de 18 ani, din Craiova, despre care, în urma verificărilor în bazele de date, s-a stabilit că nu deține permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule.


Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.


Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de duminică, 24 septembrie 2017

Top