Dolj: Prinşi conducând fără permis

(Foto: tion.ro)


Polițiștii doljeni l-au depistat, aseară, în trafic pe J. Petrişor, de 20 de ani, din comuna Terpezița, Dolj, conducând un autoturism, pe DC 103 C din satul Terpezița, fără a poseda permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.

Aseară, în jurul orei 23.30, o echipă mobilă de siguranţă publică formată din polițiști din cadrul Secției 5 și jandarmi din cadrul G.J.Mb. Craiova în timp ce executa serviciul de patrulare, pe strada G. Enescu din municipiu, au oprit pentru control un autoturism condus de R.MIHAI, de 18 ani, din Craiova, despre care, în urma verificărilor în bazele de date, s-a stabilit că nu deține permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule.


Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.


Comenteaza acum

Alte stiri

16 februarie 2018

Dolj: Prins conducând fără permis

Poliţişti din cadrul Posturilor de Poliţie Desa şi Ciupercenii Noi l-au depistat, ieri, în trafic, pe strada Glodului, din comuna Ciupercenii Noi, pe D. Daniel, de 31 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda
14 februarie 2018

Dolj: Prinşi conducând fără permis

Poliţişti din cadrul Secţiei 1 Craiova, aflaţi ieri în serviciul de patrulare pe strada Râului, au oprit în trafic pentru control un autoturism condus de către D. Rolo, de 19 ani, din Craiova. În urma verificărilor efectuate de poliţişti s-a

Sumarul ediției de duminică, 18 februarie 2018

Top