IPJ Dolj a lansat campania “Fii inteligent, nu fi violent!”I.P.J. Dolj a organizat, astăzi, o conferință de presă în cadrul căreia a avut loc lansarea campaniei de prevenire a violenței în școli intitulată “Fii inteligent, nu fi violent!”, o campanie de prevenire violenţei în şcoli.

Conferința de presă a fost susținută de Șeful Inspectoratului Județean de Poliție Dolj – Comisar șef de poliție Dr. Constantin Nicolaescu, Inspectortul General al ISJ Dolj – Sună Monica Leontina și comisar șef de poliție Giucă Stanca –Compartimentul de Analiză și Prevenire a Criminalității.

Scopul campaniei este informarea elevilor cu privire la factorii generatori, formele de manifestare şi consecinţele violenţei în unităţile de învăţământ, iar direcțiile de acțiune sunt: transmiterea mesajelor cu caracter preventiv prin intermediul canalelor de informare în masă, distribuirea către beneficiari a unor materiale care conţin recomandări destinate autoprotecţiei, organizarea de acţiuni pentru grupurile ţintă.


Acțiunile se vor desfășura în toate unităţile de învăţământ din Dolj, în perioada septembrie-decembrie 2017, ințiatori fiind Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj şi Autoritatea Teritorială de Ordine Publică.

Pentru susţinerea activităţilor în cadrul campaniei, au fost realizate 10.000 de fly-ere cu recomandări preventive şi 2.000 afişe.

Galerie foto


Autori

Comenteaza acum

Alte stiri

20 iunie 2017

Dolj: S-a dat startul campaniei de recoltat la orz

Doljul este unul dintre judeţele în care s-a dat startul campaniei de recoltat la orz, iar specialiştii de la Direcţia Agricolă susţin că lucrările sunt în grafic. Până în prezent, au fost recoltate aproape 900 de hectare, dintr-o suprafaţă de

Sumarul ediției de miercuri, 22 noiembrie 2017

Top